پیچک

مواد لازم:
روغن جامد نصف پیمانه
آب  نصف پیمانه
بکینگ پودر  یک قاشق سوپخوری سرصاف 

نمک  1 قاشق چایخوری
آرد  مقداری
قارچ  به مقدار لازم
کالباس 300 گرم
فلفل دلمه  2 عدد
پیاز  1 عدد
نمک و فلفل و ادویه  مقداری
پنیر پیتزا  250 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
رب گوجه  1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. آب و روغن را در ظرفی مخلوط می کنیم، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم می زنیم.
2.  آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست چنگ می زنیم تا جایی که به دست نچسبد. این خمیر راکنار می گذاریم به مدت یک ساعت به صورت سرپوشیده.
3. پیازهای خلال شده را در مقداری روغن سرخ میکنیم، کالباس ها را که به صورت معکبی خرد کردیم به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی مقداری سرخ شدن رب و نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم.
4. بعد از یک ساعت کف ظرف مناسب فر را ورق آلومینیوم قرار میدهیم و مقداری آرد روی آن می پاشیم. بعد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم. سپس  خمیر را از دو طرف برش های کوتاه می دهیم

5. سپس از موادمان توی قسمت وسط خمیر می ریزیم. پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و در آخر هم هر تیکه از خمیر را روی مواد و تیکه ی بعدی را روی خمیر قرار میدهیم تا خمیر کاملاً بسته شود.

 6. روی خمیر را هم یک عدد زرده تخم مرغ با برس می کشیم تا طلایی شود. به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم ( مدت زمان بستگی به فرتون داره، می تونین چک کنین ببین خمیر پخته یا نه)

 

/ 5 نظر / 44 بازدید
صنم

ایول مریم بانو...........مثل همیشه عالی و بی نظیر......[هورا]

الی

سلام دخملی خوبی ؟ من از این کومپیر خیلی خوشم اومد ... کلا از غذایی که توش پنیر پیتزا و ذرت باشه خوشم میاد ... وایییییییییییییی برم امرو درس کنم ... راستی یه وقت سری به من نزنیا [ناراحت] پیس اوشاخ

الی

بازم سیلام میای / نظرم میدی / ولی من سیرمونی ندارم ... دوس دارم هی زود به زود بیای بلاگفا و دالی کنی بری ... دلم میگره خوب از بی کسی هیییییییییییییییی روزگار نامرد نه دوس دختری نه دوس پسری هیچی به هیچی آخه این چه زندگیه ؟ میزنم له ات میکنما زندگی [زبان] خوب خسته نباشید من عقده هامو خالی کردم ... گزینه بعدی ؟ اوهوم : بوس راستی من هنو منتظر عکس نیمرو اون شبما [قهقهه]

حدیث مامان امیرحسین

سلام مرسی که به سایت پسرم اومدی و نظر دادی خوشحال میشم بازم بهمون سر بزنی غذاهات خیلی خوشمزه و راحت و در دسترس هستن منم مرتب میام و سر میزنم

مریمی

سلام.ممنون از مطالب خوبت غذاها همه خوشگل مشگل بودن ولی این پیچک اصلا قیافه اش خوب نشده استاد یعنی اصلا پیچک این شکلی نیست البته جسارت نباشه ها