پیاز داغ کریسپی

برای تزئین آش یا کشک بادنجون یا .... برای اینکه پیاز داغمون نرم نشه میتونیم به این روش درست کنیم تا کریسپی بشه 

ابتدا پیاز های خرد شده رو داخل آب جوش ریخته به مدت 1 الی 2 دقیقه میجوشونیم بعد آبکش میکنیم 

آبشو که کامل کشید دال رون داغ ریخته و سرخ میکنیم لبخند

/ 4 نظر / 33 بازدید
آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

سلام دوست عزیزم خوبی؟ دلم برات خودت و وبلاگت به شدت تنگ شده بود. خوشحالم که همچنان داری به کارت ادامه میدی. منم دیگه اومدم که ایشالله اگه خدا بخواد فعالیتم رو از سر بگیرم و دیگه چنگال بازی در نیارم در ضمن اگر در مورد سایتم انتقاد و یا پیشنهادی هم داشتید خوشحال میشم بشنوم. مرسی دوست خوبم [قلب]

سلام بی زحمت یه دقیقه بیا وبلاگم و تو نظر سنجی شرکت کن[گل] راستی وقتی کد لوگومو دانلود کردی و تو وبت گذاشتی خبرم کن[لبخند] اینم ادرسه وبلاگمه http://behtarinkhanande.persianblog.ir/post/2

نیلوفر

ژله ات رو خیلی پسندیدم و با اجازه لینکت کردم ممنون