خمیر پیراشکی و پیتزا

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 قاشق غذاخوری شکر

۵٠ گرم روغن
مقداری نمک
آرد به میزان لازم

برای خوش طعم شدن میتونین یه مقداری هم زنجبیل  استفاده کینن

طرز تهیه:

خمیرمایه  و نصف قاشق شکر رو تو نصف استکان آب خیس می کنیم  و صبر می کنیم تا پف کنه 
بعد تخم مرغ و خمیرمایه و شکر وروغن رو با هم مخلوط می کنیم بعد یواش یواش آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم اونقدر باید آرد بزنیم که خمیر دیگه به دستمون نچسبه. کمی خمیر رو ورز میدیم بعد روشو می پوشونیم و به مدت ٣٠ دقیقه میذاریم یه جای گرم  تا ور بیاد و پف کنه

 

حالا دیگه میتونین از خمیرتون استفاده کنین

پیچک هم با این خمیر میتونین درست کنین

/ 2 نظر / 15 بازدید
مونی

سلام خوبی؟با سرچ تو گوگل وبلاگتو ژیدا کردم از وقتی نی نی سایت فیلتر شده بود گمت کرده بودم یه سوال این قاشق منظورت چه قاشقیه.مربا چای یا غذا؟؟؟ اخه تا حالا تو خونه خمیر درست نکردم!! مرسییی

خاله ریزه

سلاااااااااااام بانو! من فر ندارم و کیک هام رو تو دیگ دم میکنم.کیک پز هم دارم اما زیر کیکم خوب برشته نمیشه! به نظرت پیتزا رو هم میشه تو دیگ دم کنم؟ مزه پیتزا به برشتگی روشه ولی فکر کنم تو دیگ بالاش فقط نرم میشه! تو کیک پز پیتزا درست کردم ولی خمیرش خمیر میشد(از این خمیرهای آماده خریدم همیشه!)