پای سیب

طرز تهیه خمیر طبق دستور خمیر پیراشکی با این تفاوت که بجای 1 قاشق شکر 3 قاشق شکر استفاده کنید و نصف قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم داخل پای:

5عدد سیب متوسط

1 قاشق غذاخوری دارچین

3 قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر

1 استکان گردوی خرد شده و کشمش

50 گرم کره

طرز تهیه:

خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم . یک قسمت رو برداشته روی کاغذ روغنی پهن کرده و صافش میکنیم به اندازه ظرف مورد نظرمون، پهن میکنیم کف ظرف تا حدی که تا  دیواره های ظرف بالا بیاد

سیب هارو پوست گرفته و ورقه ورقه قاچ میکنیم.(البته هسته هاشو درمیاریم)چشمک

روی خمیر پهن شده در ظرف یک لایه سیب یک لایه دارچین یک لایه پودر شکر و یک لایه کشمش و گردو می ریزیم و به همین منوال ادامه میدهیم تا موادمان به پایان برسد.

در انتها خمیر باقی مانده رو صاف میکنیم و روی موادمون پهن میکنیم سپس لبه های خمیر زیری و رویی رو به هم وصل میکینم.

1 عدد زرده تخم مرغ و مقدار کمی کره آب شده رو با برس روی خمیر می مالیم

پای رو درون فر در دمای 180 درجه میگذاریم تا زمانیکه خمیرمون طلایی بشه باید داخل فر بمونه

/ 6 نظر / 31 بازدید
فریبا

به به بازم مثل همیشه گل کاشتی مریم بانوووووووووووو دست گلت درد نکنه ......... هوس کردم بدجور باید حتما بدرستمش[خوشمزه] بوسسسسسسسسسسسسس

مطبخ فــَرا

سلام ... در جستجوهام تو گوگل پيداتون كردم ........ اتفاقاً جمعه شديداً هوس كرده بودم اما حالم خوف نبود كه درست كنم ... الان شديداً دلم خواست ..... راستي با اجازه آدرستونو كپي كردم بزارم تو وبلاگم[لبخند]

حمیدرضا

سلام سرزدیم.. گشنه شدیم [ناراحت][لبخند]

آشپزبانو

واااااااااااااااااااای...دلمو برد...مرسی عزیزم

سارا

سلام عزیزم مرسی ار سیته اشپزی هات بسیییییییییییییار عابیییییییییییست .امروز میخوام پای سیب درست کنم ولی نتونستم خمیر رو تو دستور پیراشکی پیدا کنم...!اگر ممکنه دستور خمیر پای سیب رو واسم امیل کنی.ممنونم [گل][گل][ماچ][ماچ][گل][گل]