ژله خامه ای

مواد لازم برای ظرفی به قطر 15 سانت

2 بسته پودر ژله رنگ روشن مثل موز یا آلوورا

خامه صبحانه 400 گرم 

پودر ژلاتین 1ق غ

شکر 1 ق غ

شیر ولرم1 لیوان پر

آب جوش 1 لیوان پر

آب سرد 1 لیوان پر

طرز تهیه: 

2 بسته پودر ژله ، 1 ق غ پودر زلاتین و شکر رو با 1 لیوان آب جوش حل کنین برای بهتر حل شدن بزارین روی حرارت ملایم و هم بزنین تا کامل حل شه یا که از ماکروفر استفاده کنین. وقتی کامل حل شد و مایع شفاف بدست اومد 1 لیوان آب سرد و اضافه کنین تا کامل حل شه سپس 1 لیوان شیر ولرم و کل خامه به قدر هم بزنین که خامه کاملا حل شه و محلول یکدست شه 

و اما برای قلبها:

1بسته ژله پودر ژله به رنگ قرمز رو با 1 ق غ پودر ژلاتین حل کنین و سپس نصف ایوان آب جوش بهش اضافه کرده بذارین رو حرارت تا کاملا حل شه سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنین بعد در یک ظرف مناسب که کفش نسبتا پرب شده بریزین نباید ارتفاش بیشتر از 1 سانت شه میذارین داخل یخچال تا خوب ببنده.

برای قالب زدن من از این قالبها استفاده میکنم جوری قالب بزنینی که ژله هدر ندره 

حالا قلبهای بزرگتر رو میپینیم کف قالبمون و کوچیکترهارو دور قالب(قالب رو بهتره قبلش چرب کنین) بعد از چیدن میذاریم داخل یخچال تا خوب به قالب بچسبن

تو این فاصله چیدن قلبها ژله خامه ایمون هم خنک شده میریزیم توی قالب و میذاریم داخل یخچال بعد که از قالب دراومد میشه این 

 

 

باتشکر از سایت دوست عزیزمون

/ 25 نظر / 87 بازدید
نمایش نظرات قبلی
زینب

سلام بله منظورم قالبش بود.یک لحظه شک کردم ک قابلمه لعابی است.ممنون از اینکه سریع پاسخ دادید.یک سوال اینکه راحت از قالب جدا میشه؟بعد از اینکه کرم رو ریختیم چقد زمان میبره ک در یخچال ببنده؟ممنون

شیوا

مریم جون ژلت خیلی ناز شده بی زحمت لینک وبلاگم رو حذف کن و لینک جدیدم رو جایگزینش کن ممنون http://chefshiva.com/

ساناز

مریم جون خیلی خوشگل شده ممنون

مریم

سلام مریم جان واقعا هنرمندی آفرین مرحبا من این ژله ها را خیلی دوست دارم ولی یک مشکل دارم هر وقت ژله درست می کنم هر کاریش می کنم از قالب به صورت کامل خارج نمی شه شما راهنماییم می کنید.ممنونم ضمنا با افتخار وبلاگ شما را لینک کردم اگر تمایل داشتید به وبلاگ من سربزنید ونظر بدید واگر موردپسندتون بود من را هم با نام "روزگار نو "لینک کنید سپاس منتظر حضورتون هستم مریم جان

فاطمه

سایت قشنگی دارین

ایدا

سلام مریم جون خیلی خوشگل شده دستت درد نکنه عزیزم

مرجان

خیلی ناز شده مریم جون! یه سوال شما قالب رو چرب میکنی و قلبای ژله ای رو میچینی از روی دیواره سر نمیخورن؟برام خیلی جای سواله[متفکر]

مامان نگار

سلام بابت ژله ها ممنون خیلی خوشگل بودن من میخواستم برم کلاس ولی با آموزش شما دیگه منصرف شدم خیلی خیلی ممنون

mozhgan

سلام کد بانو خسته نباشی میخواستم بپرسم اگه ژلاتین نباشه هم میشه؟؟؟؟؟؟

رقی

سلام خیلی دسرت خوشگله میشه بجای خامه ای که ریختی از پودر کاستر استفاده کرد.