کیک گوشت

مواد لازم جهت خمیر  کیک:

4عدد تخم مرغ

1 لیوان ماست

2 لیوان آرد الک شده

نصف لیوان روغن

2 قاشق مرباخوری پکینگ پودر

مقداری نمک و فلفل

طرز تهیه: تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد الک شده.

دستور خمیر2:

1عدد تخم مرغ

1 استکان ماست سفت 

1.5قاشق غذاخوری روغن آب شده یا کره آب شده 

1قاشق مرباخوری پر خمیرمایه فوری(رودستار)

1قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک

آرد به میزان لازم 

طرز تهیه خمیر: 

تخم مرغ، ماست، خمیر مایه و شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم (روغن نباید داغ باشه) همه اینا که با هم مخلوط شدن آرد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم (در چند مرحله) و با دست خمیر رو ورز میدیم تا زمانی آرد اضافه میکنیم که دیگه خمیر به دستمون نچسبه حسابی که ورزش دادیم تو کاسه روش یه پارچه تمیز میکشیم و میذاریمش یه جای گرم تا 1 ساعت بمونه تا خمیرمون بیاد اگه جاش خنک باشه نمیاد بعد از یک ساعت حجم خمیر تقریبا دوبرابر میشه 

مواد میانی:

پیاز 1 عدد، گوشت چرخکرده 250 گرم، قارچ مقداری، نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم، پنیر پیتزا نصف بسته

طرز تهیه مواد میانی مثل مایع ماکارونی

نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و مقداری پنیرپیتزا روش میریزیم  به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانیگراد داخل فر میگذاریم.

* این کیک رو میتونین با خمیر پیراشکی که قبلا دستورشو گذاشتم هم درست کنین.

 

 برش خورده

/ 23 نظر / 265 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان غزل

از وبلاگ بسیییییییار زیبات ممنون خیلی لذت بردم موفق باشی به وبلاگ غزل هم سر بزن بای

مهاجر زمان

وااااای آخ جون دستورشو برداشتم درست کنم ممنون خدا یارتون

سارا

سلام عزیزم یلدات مبارک

مروارید

سلام مریم جون [ماچ] وبلاگ خیلی خیلی خوبی داری با تبادل لینک موافقی؟ اگه دوست داشتی خبرم کن عزیزم[قلب]

مروارید

سلام مریم جون [ماچ] وبلاگ خیلی خیلی خوبی داری با تبادل لینک موافقی؟ اگه دوست داشتی خبرم کن عزیزم[قلب]

رویا

شما واقعا خانم با سلیقه ای هستید با اوضاع الان گوشت و مرغو باید تو خواب ببینیم پس بهتره کمی گوشت و مرغو با عصاره های الیت ترکیب کنید تا مزش عالی بشه. من و الیت

مهدیه

سلام دوست عزیز من امروز کیک گوشت را پختم.منتها به نظرم خمیرش کمی تهش مزه بکینگ پودر میداد!و اینکه رویش بعضی جاها خیلی پف کرده بود که ترک خورده بود و بعضی جاها کم پف کرده بود و مثل عکسی که شما گذاشتید یکدست پف نکرده .چرا؟آخه هروقت کیک خانگی هم میپزم پفش همینجوری میشه؟و یکدست نیست؟البته باید بگم من در همه مراحل اضافه کردن مواد و حتی زمان آرد اضافه کردن از همزن برقی استفاده میکنم آیا اشتباهم همین است؟ لطفا کمکم کنید .آخه میخوام یکبار برای میهمانی این کیک گوشت و یک کیک خانگی بپزم