مرغ ناردون

 

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ

2عدد پیاز درشت

2 عدد انار درشت

3حبه سیر

1 قاشق غذاخوری رب انار

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

آلو خشک (اختیاری)

زعفرون نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه: 

ابتدا مرغارو شسته و در روغن وزعفران ، خوب سرخ میکنیم طلایی که شد میزاریم کنار

در همان روغن پیاز و سیر که نگینی خرد شدن رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد زردچوبه و پودر فلفل قرمز اضافه میکنیم و سپس دانه های انار  را یک تفت کوچولو میدیم  بعد رب انار و گوجه اضافه میشه سپس مرغهای سرخ شده  و آلو ها و نمک رو رو اضافه میکنیم و 2 الی 3 لیوان آب میریزیم و در قابلمه رو میزاریم  با حرارت ملایم حداقل به مدت یک ساعت  بپزه و جا بیافته 

/ 0 نظر / 13 بازدید