ذرت مکزیکی

٢٠٠ گرم ذرت آماده

6 عدد قارچ متوسط

فلفل سیاه، آویشن، نمک

سس مایونز 2 ق غ

1 ق غ روغن زیتون

2 ق غ آب لیمو

قارچهارو لایه لایه خرد میکنیم و به مدت 10 دقیقه میخوابونیم تو 1 قاشق آبلیمو تا موقع پخت سیاه نشه. ذرت رو به همراه قارچها به مدت 40 دقیقه بخارپز می کنیم. در یک کاسسه سس مایونز آبلیموی باقی مانده و نمک فلفل سیاه و آویشن و روغن زیتون رو خوب هم میزنیم و ذرت و قارچ رو بهش اضافه میکنیم

ببخشید که عکسش یه خرده تار شده چشم

 

 

 

/ 6 نظر / 42 بازدید
فریبا

سلااااااااااااااااااااام مریم جون کدبانووووو باز سال رو بهت تبریک میگم[ماچ][ماچ][ماچ] فدات شم ذرت مکزیکی داری اینبار[نیشخند] اگه یه چی بگم به کسی نمیگی[شوخی] راستش من تا به حال نخورم [خجالت] از بوش که متنفرم ...ولی بعضی موقع ها هوس میکنم [زبان] حالا شاید 1 بار امتحانش کردم [مغرور] ولی دستت درد نکنه [ماچ]

وفا

خیلی خوشگل شده دستت دردنکنه مایل به تبادل لینک هستین[قلب]

وفا

عزیزم بی زحمت من روبااسم لذت آشپزی لینک کن[قلب][ماچ]

عمو مرسی

سلام وبت توپه توپه یه سری بزن تبادل لینک کنیم[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]

maedeh

من عاشق ذرت مکزیکی هستم اونم با چاشنی لیمو فلفل الیت من و الیت