ماهی سرخ شده

ماهی رو تو نمک آبلیمو و زرچوبه میخوابونیم قبل از سرخ کردن داخل آرد سفید غلتش میدیم (با عث میشه وقتی حرارت خورد پوستش کنده بشه) و سپس داخل روغن سرخش میکنیم با حرارت متوسط 

اینم دست پخت مامان جونم 

/ 6 نظر / 230 بازدید
سمیرا

سلام گلم یه سر به وبلاگ منم بزن خوشحال میشم لینکم کنی راستی چرا از طریق وبلاگت درامدزایی نمیکنی؟؟؟ تو وبلاگم یه راه خوب پیشنهاد کردم خودمم دارم ازش استفاده میکنم حتما بیا خوشحال میشم ladyship.mihanblog.com

خانومی

به به من عاشق ماهی ام همه نوعش دستت درد نکنه چقدر خوب شده راستی دیگ به ما سر نمیزنی با اجازه ت من اسمتو کنار بقیه ی دوستان هنرمندم گذاشتم

shakiba

سلام.من بعد از یه غیبت طـــــولانی برگشتم.خوشحال میشم به وبم سر بزنید. متشکر!

رویا

من میمیرم برای ماهی مخصوصا ماهی جنوب! اول بذاریش تو عصاره زعفران و بهش چاشنی لیمو و فلفل بزنی بعدم با پودر سوخاری الیت ترد سرخش کنی! من و الیت