پای سیب رولی

طرز تهیه خمیر رو قبلا در این پست نوشتم.

مواد درونی: 

4 عدد سیب متوسط رنده شده 

3 قاشق غ شکر ( مقدار شکر به میل خودتون میتونین کم و زیاد کنین)

یک قاشق مربا خوری دارچین 

نصف استکان گردوی خرد شده 

نصف استکان کشمش

خمیر که اومد به شکل مستطیل بازش میکنیم به ارتفاع حداقل نیم سانت باشه، مواد رو که از قبل با هم مخلوط کردیم  روی کل خمیر پخش میکینیم  و به آرامی شروع میکنیم به رول کردن باید خیلی مواظب باشید که خمیر پاره نشه یا مواد بیرون نریزه .

مقداری کره رو با زعفرون دم کرده مخلوط کنین و بمالین روی رولتون دقت کنین سمتی که زعفرونیه باید کف قالب قرار بگیره ( میتونین بجاش  از زرده تخم مرغ هم استفاده کنین)

رول بوجود اومده رو داخل قالب مورد نظر میذاریم و دوسرشو میچسوبونیم به هم  (میتونین داخل قالب نذارین و همجوری بذارین تو فر)

قالب میره داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه حدود 40 دققیه که بهتره 30 دقیقه با حرارت پایین 10 دقیقه حرارت بالا گذاشته شه که هردو طرفش سرخ بشه 

/ 5 نظر / 130 بازدید
فردین

سلام وب زیبای داری میشه به وبلاگ های منم سر بزنی و به اسم رو شون لینک کنی ممنون سرگرمی دیجی فردین www.djfardin.blogfa.com بیردانا اس ام اس لر www.birdanasmslar.blogfa.com

آشپزی سارا

سلام عزیزم دست گلت درد نکنه معلومه که خیلی خوشمزه شده[گل]

اموزش اشپزی

سلام دوست خوبم [چشمک] سایتت عالیه بیا پیشم اگه خوشت اومد تبادل لینک کنیم راستی دوست مهربونم اگه سایتم خوب بود بهم رای بده (زیر امار بازدید )[بدرود]

یه دختر

من الان اینو می خوااااااام [گریه]

مامان امین رضا

اینومنم درست می کنم ولی توی پیرکس چهارگوش وروش با نوارهایی ازخمیر تزئین می کنم.خوشمزه است وهمه دوست دارن[لبخند]ولی اینم خوشگله مثل همیشه