ماکارونی گوشت و سوسیس با ته دیگ سیب زمینی

ناهار نیمه شعبان (قرار نبود عکسش روبذارم همسرم ازم خواست)

طرز تهیش مثل بقیه ماکارونی هاست

یک عدد پیاز بزرگ رو رنده کرده+1عدد سیر له شده تو 2قاشق روغن سرخ میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم نمک و ادویه خورشتی میریزیم،صبر میکنیم سرخ شه بعد 2 قاشق رب رو تو 1استکان آب داغ حل کرده روی گوشت و پیاز سرخ شدمون میرییم وصبر میکنیم تا روغن پس بده بعد 1 عدد سوسیس آلمانی رو حلقه حلقه کرده به مایع ماکارونیمون اضافه میکنیم و در نهایت 1قاشق چایخوری آویشن به مایعمون اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.

هم زمان با درست کردن مایه آب ماکارونیرو میذاریم تا جوش بیاد بعد اینکه جوش اومد مقداری نمک و زردچوبه به آب اضافه میکنیم ماکارونی هارو 3قسمت کرده داخل آب جوش اومده میریزیم و در حین جوشیدن گه گداری هم میزنیم تا ماکارونی ها به هم نچسبن وقتی ماکارونی ها نرم شدن میرزیم تو آبکش و قابلمه رو رو حرارت میذاریم مقدار کمی روغن تو قابلمه میریزیم تا داغ شه کمی نمک به روغن اضافه میکنیم وسیب زمینی های حلقه حلقه شده رو کف قابلمه می چینیم(حلقه ها نباید خیلینازک باشن) و یک ردیف ماکارونی آبکش شده یک ردیف مواد میریزیم و در پایان روش دمکن میذاریم تا با حرارت ملایم دم بکشه

 

 

 

/ 4 نظر / 79 بازدید
sama

eyde ghashangetun mobarak azizam khob kardi axo gozashti ma ham lezat bebarim[چشمک]movafagh bashi

زهرا

پس طیقه درست کردنش کجاست

مهناز

میدونستید که میتونید به جای زعفرون گرون, از عصاره زعفرون الیت با همون کیفیت استفاده کنید؟! عصاره زعفرون خیلی ارزون تر از خود زعفرونه با همون خصوصیات خود زعفرون فقط اینو هم بگم چون ماده نگهدارش نمکه, دیگه لازم نیست تو غذاتون نمک بریزید یا حواستون به مقدار نمکی که می ریزید باشه

maedeh

عصاره سیر همون خاصیت رو داره اما همون بوی بد رو نداره[نیشخند] من و الیت