کرپ کالباس

مواد لازم میانی:

کالباس به مقدار لازم 

خیارشور نازک قاچ شده

پنیر  ورقه ای تست یا پنیر گودا

کرپ رو همنطور که قبولا تو دستور کرپ قارچ گفتم اماده میکنیم با این تفاوت که بهتره تو ماهیتابه مستطیلی اماده کنیم 

کرپ که سرد شد پهنش میکنیم لایه اول ورقه کالباس لایه دوم تا نصف کرپ خیارشور و نصف دیگر پنیر ورقه ای  پهن میکنیم بعد ازسمت خیارشور  شروع میکنیم به رول کردن دقت کنید شل رولش نکنین رول که تموم شد میگذاریمش لای کیسه فریزر یا سلیفون و چند ساعتی میگذاریم تو یخچال موقع سرو با چاقوی تیز قاچش میکنیم

/ 11 نظر / 234 بازدید
نمایش نظرات قبلی
محمد

چقدر خوب شده تاحالا درست نکردمش!

نهیر

خیلی جالبه دستت درد نکنه حتما درستش میکنم ولی هنوز خاگینه رو درست نکردم [ناراحت] این وروجک نمیذاره که

ساناز

پیداش کردم دستت درد نکنه اصلا فکرشو نمیکردم که چطور تهیه میشه ممنون عزیزم

میترا

خیلی خوشگله مرسی از این دستور خوشمزه

shakiba

...........#.#.#.#......#.................#... ........#...........#.....#.................#... ......#.............#.....#.................#... .....#..............#.....#.................#... ....#...............#.....#.................#... ....#...............#.....#.................#... .....#..............#.....#.................#... .......#............#.....#.................#... .........#.#.#.#.#.....#.................#... .....................#.....#.................#... .....................#.....#.................#... .....................#.....#.................#... .....................#.....#.................#... .....................#.....#.................#... .....................#.......#..............#.... .....................#.........#..........#...... .....................#............#.#.#......... .................................................... سلام آپم تشریف بیاری خوشحال میشم[گل]

مری

به به به به چه خوشمزه مرسیییییی[گل].خوشحال میشم با هم لینک کنیم دوست گلم

مینا

با این همه غذاهای خوشمزه آخه من کدوماشو درست کنم بخاطر این همه سلیقه که داری واقعا متشکرم ازت[گل]

maedeh

حتما درستش میکنم اما قبلش بهش عصاره قارچ هم میزنم من و الیت