تل کادایف

کادایف یک نوع دسر ترکه  که بصورت رشته رشته هست که برای منآمادشو آورده بودن و فقط شیرشو درست کردم خجالت اولین بارمم بود کلی دردسر کشیدم سر این شیرهنیشخند ولی در نهایت درست شد ودوست داشتم اینجا بذارم با وجود اینکه اصل کاریش حاضری بودخنثی

طرز تهیه شیره:

4لیوان آب و 4 لیوان شکر و مقداری گلاب و آب لیمو میگذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد و یه خورده غلیظ بشه (نه خیلی) شیره داغ رو با قاشق میریزیم رو کادایف و کاملا همه جاش پخش میکنیم باید جوری باشه که مثل باقلوا تو شیره غرق شه چند ساعت میگذاریم تو یخچال تا شیره خوب جذب شه این دسر به همراه خامه سرو میشه لبخند

/ 15 نظر / 262 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سلام

ببخشید ، یه سوال: برای مرغ شکم پر که توضیح دادین ، آیا مرغو توی ظرف در دار توی فر گذاشتین یا بدون در. متشکرم

منیر

مریم جام ماشااله خیلی فعال و زرنگی ها!!! هر روی یه پست جدید. بابا کلی هنرمند و کدبانویی ها [لبخند] این رشته ها ترد می شن یا نرم مثل فالوده! چه مزه یی می ده؟

مروارید

سلام مریم جون وبلاگت عالیه با تبادل لینک موافقی عزیزم اگه موافق بودی خبرم کن تا منم شما رو لینک کنم[قلب]

آماندا

وبت خیلی قشنگه..........غذاهاتو همیشه درست می کنم

آرزو

دستت درد نکنه مریم جون...[گل]

مونی

سلام کجایی مریم جوننننن؟؟[قلب]