زرشک پلو با مرغ

مواد لازم:

مرغ

برنج

پیاز

زعفران آب کرده

زرشک

طرز تهیه: برنخ رو از قبل خیس میکنیم. برای طعم دادن مرغ بهتره از شب قبل تو آبلیمو و روغن زیتون و پیاز و ادویه بخوانیم.

مرغ رو میپزیم کاملا که پخت تو روغن و زعفران سرخش میکنیم تا طلائی شه.

یک پیاز رو خلالی خرد میکنیم و تو روغن و زعفران سرخ میکنیم وقتی کاملا طلائی شه زرشک رو اضافه میکنیم به مدت خیلی کوتاهی تفتش میدیم و زیر شعله رو خاموش میکنیم.

پیاز و زرشک سرخ شده رو  با برنج زعفرونی مخلوط میکنیم.

/ 13 نظر / 151 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پایگاه خبری سبد نیوز (www.s‌a‌b‌a‌d‌n‌e‌w‌s.com)

ای بی خبر بکوش که صاحب خبر شوی پایگاه خبری سبد نیوز پس از ماه ها تحقیقات آکادمیک و میدانی به این نتیجه رسید که تنها در سه حوزه فرهنگ و هنر ، اقتصاد و فن آوری اطلاعات اخبار و رویدادهای گوناگون را از ده ها خبرگزاری ، روزنامه ها، سایت ، شبکه های ماهواره ای و... جمع آوری کند و در بخش ها و زیر مجموعه های تخصصی در اختیار علاقمندان بگذارد. چناچه شما نیز همچون هزاران کاربر دیگر دغدغه هایی از جنس هنری ، اقتصادی و یا آی تی دارید با ما همراه شوید و در صورت تمایل می توانید آخرین اخبار این پایگاه را در سایت و یا وبلاگ خود داشته باشید، کد اخبار سبد نیوز را از آدرس زیر در وبلاگ خود کپی کنید: http://w‌w‌w‌.s‌a‌b‌a‌d‌n‌e‌w‌s.c‌o‌m/links.php با تشکر پایگاه خبری سبد نیوز w‌w‌w‌.s‌a‌b‌a‌d‌n‌e‌w‌s.‌c‌o‌m i‌n‌f‌o‌@‌s‌a‌b‌a‌d‌n‌e‌w‌s‌.‌c‌o‌m

آرزو

به به چه زرشک پلوی خوشمزه ای شده...دستت درد نکنه[قلب]

صــــــنم

به به............... عجب زرشک پلوی هوس انگیزی. رفتم که برای سحر بدرستمش[نیشخند]

فرشته مامان امین رضا

[ماچ]سلام مریم جون ماه رمضون موقعه این غذاهای خوش آب ورنگههههههههههههههه[گریه] دست گلت درد نکنه عزیزم

بهار

"لیلة القدر" یعنی اشک توبه در قنوت.... خواندش با نام غفار الذنوب... "لیلة القدر" یعنی چشمها هم در رکوع... شرمگین از نام ستار العیوب... "لیلة القدر" یعنی سر سجود و دل سجود... ذکر یارب یارب از عمق وجود... امیدوارم دستای مشگل گشای آقا هر گرهی که تو زندگیت داشته باشی برات باز کنه در پناه خدا التماس دعا [ماچ][گل]

منیر

عجب زرشک پلو با مرغی!!! [خوشمزه]

سونيا

سلام و با تشكر از مطابر ارزنده تون ميشه طرز كامل پختن مرغ رو استپ استپ بگيد آخه من مرغام هم بو ميگيره هم سفت و خشك ميشه

maedeh

به به به چه زرشک پلویی! برای اینکه خوش رنگ تر هم بشه عصاره زعفران استفاده کنید من و الیت