ته چین قالبی

موادش اینجا http://cookingdiary.persianblog.ir/post/55/  هست فقط بجای 3 پیمانه برنج بهتره 1.5 پیمانه برنج استفاده کنید.

ته قالب مورد نظرمونو کاملا چرب میکنیم  مقداری از مخلوط برنج و زعفران و ماست و تخم مرغ میریزیم با قاشق روشو صاف میکنیم و فشار میدیم بعد مخلوط بادنجان و گوشت میریزیم روش دوباره با پشت قاشق صافش میکنیم و فشار میدیم سپش مابقی برنج رو میریزیم روشو صاف میکنیم اگه موادمون کم چرب بود میتونیم یه مقدار روغن یا کره بذاریم روش و بعد روی قالب رو با فویل میپوشونیم چندتا سوراخ کوچلو هم ایجاد میکنیم و میذاریم داخل فر از قبل گرم شده دمای 175 به مدت 1 ساعت 

/ 17 نظر / 33 بازدید