ته چین قالبی

موادش اینجا http://cookingdiary.persianblog.ir/post/55/  هست فقط بجای 3 پیمانه برنج بهتره 1.5 پیمانه برنج استفاده کنید.

ته قالب مورد نظرمونو کاملا چرب میکنیم  مقداری از مخلوط برنج و زعفران و ماست و تخم مرغ میریزیم با قاشق روشو صاف میکنیم و فشار میدیم بعد مخلوط بادنجان و گوشت میریزیم روش دوباره با پشت قاشق صافش میکنیم و فشار میدیم سپش مابقی برنج رو میریزیم روشو صاف میکنیم اگه موادمون کم چرب بود میتونیم یه مقدار روغن یا کره بذاریم روش و بعد روی قالب رو با فویل میپوشونیم چندتا سوراخ کوچلو هم ایجاد میکنیم و میذاریم داخل فر از قبل گرم شده دمای 175 به مدت 1 ساعت 

/ 17 نظر / 97 بازدید
نمایش نظرات قبلی
جیگرمامان

سلام سال جدیدتون مبارک ایشالاه سال سلامتی و برکت باشه دهنم اب افتاد

کتاب آَشپزی

سلام خوشحالم میکنید اگر پیشنهاد تبادل لینک من رو قبول کنید مرسی

negin

دستت درد نکنه گلم. خیلی عالی شده بهارت س

آزاده

چه خوشکلللللللللللل نوش جان [گل]

محمد

سلام خیلی ایده بخوبیه خیلی عالی شده ممنون

مرجان

شمش طلا جایزه ببرید سلام دوستای خوبم 1. یک دونه عصاره زعفرون الیت بخربد 2. جلدشو به صندوق پستی 131851185 بفرستید 3. یک شمش طلا برنده بشید توی وب سایت من و الیت هم اگه عضو بشین هر ماه به 22 نفر جایزه نتبوک، تبلت، کتاب آشپزی سامان گلریز و بسته هدیه برنده می شین. برنده های قبلی رو ببینید:http://www.manoelite.com/index.php/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DA%A9%D8%B4%DB%8C.html برای ثبت نام کیلیک کنید:http://www.manoelite.com/index.php/component/comprofiler/registers.html

negin

خوشگل شدنند دستت درد نکنه عزیزم.

رویا

عصاره زعفران الیت از زعفران واقعی تولید شده است و دارای همان خواص درمانی و غذایی است. من و الیت

bita

سلام دوست خوبم مریم چون خیلی زیبا ته چین را آماده کردی فقط میشه به همین روش روی گاز هم تهیه کرد با تشکر[گل]