تاريخ : سه‌شنبه ۸ بهمن ۱۳٩٢ | ٩:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: 

3عدد تخم مرغ

3قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)

1قاشق غذاخوری پکینگ پودر

100 گرم کره

1لیوان شکر

وانیل و آرد به مقدار لازم 

طرز تهیه: 

همه مواد را مخلوط میکنیم آرد را به آرامی اضافه میکنیم و ورز میدهیم هروقت خمیر به دست نچسبید یعنی آردش کافیه 

بعد اندازه توپ پیکنگ پونگ از خمیر برداشته یا با دست گرد حالت میدهیم یا قالب میزنیم و همه رو داخل سینی فر چرب شده قرار میدیم  روش میتونین پسته یا فندق یا بادام بذارین

داخل فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت 20 قیقه  حواستون باشه تا خیلی نمونن وگرنه خشک میشن 

این شیرینی رو هم میتونین با شیره هم بدون شیره استفاده کنین با شیره مجلسی تر میشه 

طرز تهیه شیره:

2لیوان شکر

3لیوان آب 

1لیوان گلاب 

هل 

همه رو میذاریم رو حرارت تا بجوشه و قوام بیاد 

شیرینی رو که از فر خارج کردیم شیره داغ رو میریزیم رو شیرینیها هم شیرینی باید داغ باشه هم شیره 

میزاریم داخل یخچال چند ساعتی بمونه شیره به خوردش بره 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول