تاريخ : سه‌شنبه ۸ بهمن ۱۳٩٢ | ٩:٠٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: 6/7 عدد بادنجان متوسط

2قاشق غذاخوری پنیر پیتزا

پودر سیر یا دو سه حبه سیر تازه 

1 قاشق جعفری خرد شده 

2عدد تخم مرغ

نمک و روغن کمی هم زردچوبه

2قاشق غذاخوری آرد سفید 

طرز تهیه:

بادنجانها رو رو گاز کبابی کنین( برای اینکه پوستش راحت کنده شه همونجور داغ بذارین تو یه کیسه فریزر درشو ببندین بخار کنه آب سرد روش بگیرین اینجوری راکنده میشه)

پوستشونو که کندین با پودر سیر و جعفری حسابی  ساطوریش کنین تا کاملا له شه  و نمک اضافه کنین و آرد و تخم مرغ و زرچوبه و پنیر خوب هم بزنین تا همه مواد مخلوط شن بعد میتونین بریزین داخل روغن داغ به هر شکلی که دوست دارین 

این کوکو یه جورایی مزه میرزا قاسمی میده و عطر و بوی خوبی داره 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول