تاريخ : سه‌شنبه ٥ آذر ۱۳٩٢ | ٩:٤٦ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...


قبلا یه نوع دیگه از این دسر رو گذاشته بودم  و اما دستور این نوع:

تل کادایف (حاضری بعضی سوپرمارکتها دارن) 3کفگیر یا 3 مشت

نشاسته ذرت 3 قاشق غ پر (یا یک بسته پودینگ)

شکر 7قاشق غ

وانیل به مقدار لازم 

کره 2قاشق غ 

نصف بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی

شیر 3لیوان 

1 استکان گردوی خرد شده یا پودر پسته 

طرز تهیه:

ابتدا کره رو میذاریم رو حرارت ملایم آب شه بعد کادایف هارو میریزیم توش و تفت میدیم همزمان 1 قاشق شکر و وانیل هم بهش اضافه میکنیم و تا حدی تفت میدیم که کمی تغییر رنگ بدن وطلائی شن 

6قاش شکر و 3قشاق نشاسته ذرت و شیر و وانیل رو با هم مخلوط کرده میزاریم رو حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا گوله نشه وقتی قوام اومد (مثل فرنی) زیرشو خاموش میکنیم دقت کنین بعد از خاموش کردن خیلی معطل نکنین چون دسر نشاسته گوله میشه

بیسکوئیتهای پتی بور رو خرد میکنیم 

کف ظرف مورد نظرمون نصف کادایف سرخ شده رو میریزیم جوری که همه جارو بپوشونه روش مقداری بیسکوئیت خرد شده بعد پودینگی که درست کردیم رو کامل میریزیم روش و بعد گردو  در انتها بقیه کادیف رو

 روشو سلیفون میکشیم یه چند ساعتی میزاریم تو یخچال بعد سرو میکنیم 

اگه دوست داشتین میتونین طبقات رو بیشتر کنینلبخند



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول