تاريخ : سه‌شنبه ٢ مهر ۱۳٩٢ | ٥:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

جو 1 لیوان پخته 

آب مرغ 1 لیوان 

هویج 2 عدد متوسط

پیاز یک عدد بزرگ 

شیر 1 لیوان 

خامه 1بسته کوچک 

عصاره مرغ 1 عدد

طرز تهیه:

جو که از قبل کمی پخته شده، آب مرغ +1 لیوان آب  ، هویج خرد شده ،  پیاز خرد شده و عصاره مرغ رو میزاریم رو حرارت ملایم تا به لعاب بیافته حدود 1الی 2 ساعت مواظب باشین ته نگیره یاآبشو کاملا نکشه 

درضمن چون عصاره مرغ نمک داره بهتر نمک اضافه نکنین و آب مرغتون هم کم نمک باشه بعدا اگه نیازی بود نمک اضافه کنین.

1لیوان شیر که در هوای بیرون ولرم شده رو با خامه خوب هم میزنیم و اروم اروم به سوپ اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم 

یه جوش که زد زیرشو خاموش میکنیم 

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول