تاريخ : یکشنبه ٢٤ شهریور ۱۳٩٢ | ٩:۱٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه:

مرغ رو همراه  با یک پیاز بزرگ خرد شده ، مقداری نمک ، مقداری زردچوبه و مقدار کمی زعفران به مدت 45 دقیقه در حرارت ملایم  گزاریم تا کامل پخته بهش حواستون باشه نباید بیشتر بپزه چون موقع سرخ شدن له میشه 

مرغهارو از آبش بیرون میاریم با کمی روغن همه رو یه جا سرخ میکنیم میتونین تو یه ماهی تابه بزرگ یک جا سرخ کنین موقع سرخ شدن در ماهیتابه روش باشه 

کامل که سرخ شد 

1 قاشق رب گوجه با کمی روغن تفت میدیم و میرزیم روی مرغای سرخ شده 

میتوین موقع سرخ کردن کمی هم زعفران دم کرده رو مرغا بریزین هم خوشرنگ میشه هم خوشمزه 

با آب مرغ  باقی مانده هم میتونین سوپ درست کنین 

اینجا هم میتونین روش های پختن مرغ رو ببینین  

 

هویج و لوبیای خرد شده رو جداگونه با یک لیوان آب و نمک  میزاریم رو حرارت تا کمی نرم شن نه خیلی زیاد  سپس داخل روغن سرخشون میکنیم 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول