تاريخ : سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ | ٢:٠٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

برای طرز تهیه خیمر پیترا اینجا رو کلیک کنید

یه گلوله اندازه تخم مرغ از خمیر برمیداریم بصورت دایره بازش میکنیم اندازه قالبمون خمیر نباید خیلی کلف بشه چون موقع پخت هم پف میکنه 

کف قالب رو چرب کرده خمیر باز شده رو میذاریم تو قالبب و خوب با دست فشارش میدیم تا فرم قالب رو بگیره  بعد مواد پیتزارو میریزیم توش 

هرچقدر فرتون جا داره میتونین درست کنین 

دمای 170 درجه 15 دقیقه تا 20 دقیقه 

اگه روش طلائی نشد گریلش کنین چند ثانیه

اینم بگم که این پیتزا حسابی پرملات میشه و حداکثر دوتاش ادمو سیر میکنه 

پس حواستون به تعدادش باشه چشمک



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول