تاريخ : پنجشنبه ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩۱ | ٩:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم میانی:

کالباس به مقدار لازم 

خیارشور نازک قاچ شده

پنیر  ورقه ای تست یا پنیر گودا

کرپ رو همنطور که قبولا تو دستور کرپ قارچ گفتم اماده میکنیم با این تفاوت که بهتره تو ماهیتابه مستطیلی اماده کنیم 

کرپ که سرد شد پهنش میکنیم لایه اول ورقه کالباس لایه دوم تا نصف کرپ خیارشور و نصف دیگر پنیر ورقه ای  پهن میکنیم بعد ازسمت خیارشور  شروع میکنیم به رول کردن دقت کنید شل رولش نکنین رول که تموم شد میگذاریمش لای کیسه فریزر یا سلیفون و چند ساعتی میگذاریم تو یخچال موقع سرو با چاقوی تیز قاچش میکنیم



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول