تاريخ : سه‌شنبه ٥ امرداد ۱۳۸٩ | ٥:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

موادلازم:

٢بسته بیسکوئیت پتی بور(١بسته کاکائویی ١بسته معمولی)

٢لیوان شیر

٢ق غ پر پودر نشاسته ذرت

۴ق غ شکر

١ ق غ پر کاکائو

گردوی خرد شده ١ استکان (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا پودر نشاسته ذرت و شکر و کاکائو رو خوب با هم مخلوط میکنیم بعد شیرمون رو میریزیم روشون میذاریم روی شعله با حرارت ملایم و مداوم هم میزنیم تا زمانی که بجوشه و سفت بشه( مثل فرنی )گردو رو بهش اضافه می کنیم و از روی شعله برش می داریم.

یه ظرف مناسب مستطیلی انتخاب میکنیم بعد ١بیسکوییت برداشته تو مایمون فرو میبریم تا آغشته شه بعد بطور ایستاده میذاریم تو ظرفمون ١ معمولی یه کاکائویی تمام بیسکوئیت ها رو به همین ترتیب پشت سر هم ایستاده قرار میدیم 

در پایان بقیه مایعمون رو میریزیم روی بیسکوئیت ها. این شیرینی باید ١شب تو یخچال بمونه بعدش میتونین موربی قاچش کنین

.

 

نوش جونگاوچران



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول