تاريخ : سه‌شنبه ۱۳ دی ۱۳٩٠ | ٩:٥۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

کادایف یک نوع دسر ترکه  که بصورت رشته رشته هست که برای منآمادشو آورده بودن و فقط شیرشو درست کردم خجالت اولین بارمم بود کلی دردسر کشیدم سر این شیرهنیشخند ولی در نهایت درست شد ودوست داشتم اینجا بذارم با وجود اینکه اصل کاریش حاضری بودخنثی

طرز تهیه شیره:

4لیوان آب و 4 لیوان شکر و مقداری گلاب و آب لیمو میگذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد و یه خورده غلیظ بشه (نه خیلی) شیره داغ رو با قاشق میریزیم رو کادایف و کاملا همه جاش پخش میکنیم باید جوری باشه که مثل باقلوا تو شیره غرق شه چند ساعت میگذاریم تو یخچال تا شیره خوب جذب شه این دسر به همراه خامه سرو میشه لبخند



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول