تاريخ : یکشنبه ٦ آذر ۱۳٩٠ | ۸:٤٢ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم جهت خمیر  کیک:

4عدد تخم مرغ

1 لیوان ماست

2 لیوان آرد الک شده

نصف لیوان روغن

2 قاشق مرباخوری پکینگ پودر

مقداری نمک و فلفل

طرز تهیه: تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد الک شده.

دستور خمیر2:

1عدد تخم مرغ

1 استکان ماست سفت 

1.5قاشق غذاخوری روغن آب شده یا کره آب شده 

1قاشق مرباخوری پر خمیرمایه فوری(رودستار)

1قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک

آرد به میزان لازم 

طرز تهیه خمیر: 

تخم مرغ، ماست، خمیر مایه و شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم (روغن نباید داغ باشه) همه اینا که با هم مخلوط شدن آرد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم (در چند مرحله) و با دست خمیر رو ورز میدیم تا زمانی آرد اضافه میکنیم که دیگه خمیر به دستمون نچسبه حسابی که ورزش دادیم تو کاسه روش یه پارچه تمیز میکشیم و میذاریمش یه جای گرم تا 1 ساعت بمونه تا خمیرمون بیاد اگه جاش خنک باشه نمیاد بعد از یک ساعت حجم خمیر تقریبا دوبرابر میشه 

مواد میانی:

پیاز 1 عدد، گوشت چرخکرده 250 گرم، قارچ مقداری، نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم، پنیر پیتزا نصف بسته

طرز تهیه مواد میانی مثل مایع ماکارونی

نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و مقداری پنیرپیتزا روش میریزیم  به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانیگراد داخل فر میگذاریم.

* این کیک رو میتونین با خمیر پیراشکی که قبلا دستورشو گذاشتم هم درست کنین.

 

 برش خورده



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول