تاريخ : یکشنبه ۸ آبان ۱۳٩٠ | ۱٠:۳٢ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

نیم کیلو بادنجان

200 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز

برنج 3 پیمانه

ماست 3 قاشق غ

تخم مرغ 2 عدد

زعفران 1ق چ

روغن نمک و ادویه

طرز تهیه:

بانجانها رو پوست گرفته حلقه حلقه خرد میکنیم روشون نمک می پاشیم بعد از چند دقیقه تو روغن سرخشون میکنیم سپس پیاز رو خرد کرده سرخ میکنیم گوشت چرخ کرده بهش اضافه کرده نمک و ادویه اضافه میکنیم وقتی گوشتمون خوب سرخ شد زیرشو خاموش می کنیم.

ماست، تخم مرغ و زعفران دم کرده رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم.

برنج رو آبکش میکنیم بهتره برنج رو کمی خامتر برداریم تا بعدا له نشه..

کف قابلمه یا تابه رو چرب می کنیم برنج رو به مایه ماست و زعفرانمون اضافه می کنیم نصف برنج رو کف قابلمه میریزیم و روشو صاف میکنیم بادنجاهای سرخ شده رو میچینیم روش و بعد گوشت چرخکرده رو روی بادنجانها و در ادامه بقیه برنج رو بروی موارد مریزیم و روشو صاف میکنیم لبخند نیازی نیست روغن روش بریزین چون بادنجان خودش به حد کافی روغن جذب کرده، منتظر میمونیم تا دم بکشه.

میتونین نصف برنج رو زعفرانی و نصف دیگش رو سفید درست کنین تا ته چین 3 رنگ بشه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول