تاريخ : یکشنبه ۳ امرداد ۱۳۸٩ | ٢:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

 

مواد لازم:

 ماست ١لیتر

پودر موسیر ١ق غ

نمک به مقدار لازم

بادنجان ٢عدد متوسط

طرز تهیه:

بادنجان ها رو میذایم روی حرارت تا کباب شن. بعد از این که حسابی کباب شدن میذاریمشون تو یه کیسه فریزر و درش رو می بندیم. میذاریم ١۵ دقیقه بمونه بخار باعث میشه تا پوست بادنجان به راحتی کنده شه. سپس بادنجان های پوست کنده رو با چاقو ریش ریش یا له میکنیم. ماست رو داخل ظرف میریزیم پودر موسیر و نمک رو بهش اضافه میکنیم بادنجانها رو هم اضافه میکنیم میذاریم یخچال تا خنک شه بعد هم که نوش جان میکنیمخوشمزه

نمیدونین چقدر خوشمزه میشهخیال باطل

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول