تاريخ : پنجشنبه ۱۳ امرداد ۱۳٩٠ | ۸:۱٧ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

مرغ

برنج

پیاز

زعفران آب کرده

زرشک

طرز تهیه: برنخ رو از قبل خیس میکنیم. برای طعم دادن مرغ بهتره از شب قبل تو آبلیمو و روغن زیتون و پیاز و ادویه بخوانیم.

مرغ رو میپزیم کاملا که پخت تو روغن و زعفران سرخش میکنیم تا طلائی شه.

یک پیاز رو خلالی خرد میکنیم و تو روغن و زعفران سرخ میکنیم وقتی کاملا طلائی شه زرشک رو اضافه میکنیم به مدت خیلی کوتاهی تفتش میدیم و زیر شعله رو خاموش میکنیم.

پیاز و زرشک سرخ شده رو  با برنج زعفرونی مخلوط میکنیم.



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول