تاريخ : شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مربای بالنگ مامان

مواد لازم:

1کیلو بالنگ اندازه متوسط بهتره بشکل استوانه ای باشن 

2کیلو شکر 

نصف استکان آب لیمو

خلال دندان

برای اینکه مربامون بشکل گل دربیاد بالنگ هارو میشوریم بعد با این رنده های آلمانی که میبینید با همین قسمت چیپسیش بالنگمون رو رنده میکنیم تا آخرش ، یادمون باشه که هسته های  بانگ رو جدا میکنیم بعد نواری که بوجود آمده رو با 3/4 تا خلال دندادن به شکل گل درمیاریم

 گلهایی که درست کردیم رو به مدت 4 روز داخل آب سرد جای خنک میذاریم و هر 3 ساعت یکبار آبشو عوض میکینم تا تلخیشو بده روز چهارم بالنگهارو با 4 لیوان آب به مدت 30 دقیقه الی 45 دقیقه میجوشونیم آبشو مزه میکنیم اگر تلخ بود میریزیم دور اگر تلخ نبود نگرش میداریم شکرو میریزیم روش و دوباره میذاریم رو حرارت تا قوام بیاد وقتی با قاشق شیره رو میریزیم باید کش بیاد این یعنی قوام اومده گلها باید تو شیره غرق بشن 5 دقیقه مونده به خاموش کرد نصف استکان آب لیمو رو با مقداری آب حل میکینم و میریزیم رو بالنگها 2/3 جوش که خورد خاموشش میکنیم 

این شکلی میشه

موقع سرو 1خلال دندان تهش بمونه کافیه 

البته اندازه خیلی دقیق نیستن چون مامانم اندازه هاش چشمیه 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول