تاريخ : شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:۱٢ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه آش دوغ:
مواد لازم:
دوغ تقریبا 3لیتر (بهتره دوغمون ترش نباشه)
آرد 9قاشق غذاخوری سرپر
برنج یا جوپخته یک لیوان
نخود به مقدار لازم
کلم خرد شده و پخته شده مقداری
سبزی 1کیلو (اسفناج گشنیز جعفری ریحان و "تره و نعناع خیلی کم برای اینکه تلخ نشه")
فلفل سبز و نمک
طرز تهیه:
ابتدا آرد رو داخل دوغ کاملا حل میکنیم بعد میذاریم روگاز نخود و برنج رو هم بهش اضافه میکنیم با حرارت ملایم و مداوم هم میزنیم حتی یک لحظه هم از هم زدن دست نمیکشیم تا زمانی که دوغ به جوش بیاد.
وقتی جوشید زیرشو کم میکنیم کلم پخته فلفل  و سبزی هاشو به جز ریحان بهش اضافه میکنیم سبزی ها که یکمی پخت ریحان رو اضافه میکنیم وقتی زیرشو خاموش کردیم نمک رو بهش اضافه میکنیم.

آش نه خیلی سفت و نه خیلی شل میشه البته شل تر از آش رشته میشه
این آشو معمولا سرد میخورن خوشمزه تر میشه به عنوان عصرونه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول