تاريخ : شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٠ | ٢:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

یک بسته پودر ژله

یک بسته پودینگ یا کاسترد

مقداری خامه

طرز تهیه:

یک بسته ژله رو طبق دستور آماده میکنیم با این تفاوت که کمتر از 2لیوان آب میریزیم تا ژلمون شل نباشه. ژله که کامل گرفت، یه قاشق مرباخوری و چایخوری و یه سرنگ 20 سی سی کنار دستمون میذاریم خامه رو میکشیم داخل سرنگ بعد قاشق چایخوری رو به صوررتی که گودی قاشق به طرف داخل باشه فرو میکنیم تو مرکز ژله  به از کنار قاشق سرنگ رو فرو میکنیم و خامله رو فشار میدیم داخل قسمت برش داده تا کاملا پر شه وبه همین ترتیب گلبرگای میانی گل رو درست میکنیم برای گلبرگای دیگه از قاشق مرباخوری استفاده میکنیم به طوری که گودی قاشق به طرف بیرون باشه گلبرگها که تموم شد دوباره ژله رو میذاریم داخل یخچال. یک بسته پودینگ رو طبق دستورش درست میکنیم و مداوم هم میزنیم تا کمی خنک شه بعد میریزیم روی ژله و میذاریم تو یخچال تا سفت شه . ظرف ژله رو چد ثانیه تو داخل آب داغ فرو میبریم بعد بر میگردونیم تو ظرف مرود نظر

اینم لینک آموزش تصویریش

http://www.youtube.com/watch?v=tbT1kbi6vPQ&NR=1



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول