تاريخ : یکشنبه ۳ امرداد ۱۳۸٩ | ۸:۱٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...
برای کرپ

 ۲عدد تخم مرغ

2لیوان شیر 

 1 لیوان آرد

 نمک به مقدار کافی


مواد را با هم مخلوط کنین  تا حدی که صاف شه و گلوله گلوله نداشته باشه. ماهیتابه تفلون اندازه متوسط (یا کوچیکتر)رو بگذارید داغ شه کمی روغن بریزید سپس به اندازه یک استکان از مایع رو تو ماهیتابه بریزید و ماهیتابه رو تکان بدید تا کف ماهیتابه پر شه(اکه خیلی نازک شد بیشتر از 1استکان بریزید) در حرارت ملایم سرخ شه بعد برشگردونین طرف دیگه هم سرخ شه بقیه هم بهمین ترتیب.


 

برای داخل کرب

قارچ ۲۵۰ گرم

پیاز ۱عدد بزرگ

سیب زمینی ۱عدد متوسط

روغن به مقداری کافی

رب گوجه به مقدار کافی

نمک و ادویه جات و آویش به مقدار کافی

۱بسته پنیز پیتزای رنده شده

ابتدا سیب زمینی های خرد شده بصورت خلالی یا نگینی رو سرخ میکنیم و میذاریم کنار. سپس پیاز رنده شده رو تفت میدیم و قارچهای خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و در حرارت ملایم سرخشون میکنیم بعد اینکه قارچها کاملا سرخ شدن رب رو اضافه میکنیم همراه با ادویه و آویشن و نمک آخر سر هم سیب زمینی های سرخ شده رو  به موادمون اضافه میکنیم و زیرش رو خاموش میکنیم.


حالا داخل هر کرپ مقداری از موادمون میریزیم به حدی که بشه لولش کرد روی مواد به مقدار کافی پنیر پیتزای رنده شده میریزیم کمی هم قسمتای خالی کرپ میریزیم و بعد لولش میکنیم میذاریم تو ظرف مناسب بقیه هم به همین صورت. در نهایت ظرف پر از کرپ رو میذاریم داخل فر از قبل روشن شده. به مدت ۱۰ دقیقه فقط تا حدی که پنیرها نرم شن

این غذا بینهایت خوشمزه میشه میتونین بجای قارچ هرچیز دیگه ای توش بریزین

کرپ رو میتونین بصورت سیگاری - بغچه ای - گل و یا مثل پیتزا درست کنید.




  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول