تاريخ : پنجشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٠ | ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

بالاخره ته چین پختم برای اولین بار خوب بود

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

مرغ به مقدار لازم

زعفران نصف ق چ

ماست یک پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن نمک و پیاز

طرز تهیه:

مرغهارو به همراه یه پیاز و نمک میزاریم آب پز شه. ماست رو با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم مرغها که پختن از استخون جدا کرده ریش ریش می کنیم به مخلوط ماست و زعفرون اضافه میکنیم. میذاریم یخچال تا 2/3 ساعت مارینه شه.

برنج رو که از قبل خیس کردیم آبکش می کنیم بهتره یخورده خام برش دارید. مرغهارو از مایع ماست و زعفرون بیرون میاریم  2 تا تخم مرغ رو به ماست و زعفران اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.برنج آبکش شده رو به مخلوطمون اضافه کرده تو ماهیتابه یا قابلمه روغ میریزیم داغ که شد نصف برنج رو مثل کوکو ته ماهیتابه میریزیم و صافش میکنیم مرغهارو مریزیم روی برنج و روشو صاف میکنیم و در آخر بقیه برنج رو ریخته صافش میکنیم دم کن میذاریم در حرارت ملایم بپزه سرخ که شد برش میگردونیم تا طرف دیگش سرخ شه.

سری بعد ته چین با مایکرو فر آزمایش میشه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول