تاريخ : شنبه ۱۱ دی ۱۳۸٩ | ٥:٢٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

نشاسته 1 لیوان

آب 3 لیوان

شیره انگور 1.5 لیوان

عرق بادرنجبویه 1 لیوان (یا هل به میزان لازم)

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با هم زن هم میزنیم تا یکدست شه. بعد میذاریمش رو حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا زمانی که سفت شه و بجوش بیاد به عبارت پاق پاق کنهنیشخند

وقتی سفت شد زیرشو کم میکنیم و دیگه هم نمیزنیم و منتظر میمونیم تا بپزه به مدت 45 دقیقه (اگه خیلی سفت شد نصف لیوان آب اضافه کنین) برای اینکه بدونیم پخته یا نه یه قاشق از باسلق رو میریزیم تو یه پیاله میذاریم تو یخچال 5 دقیقه دیگه بیرون میاریم اگه قالبی از پیاله جدا شد یعنی پخته و میتونیم از رو حرارت برش داریم

درنهایت میریزیم تو ظرف مورد نظر و میذاریم تو یخچال تا سرد شه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول