تاريخ : یکشنبه ۳ امرداد ۱۳۸٩ | ۸:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

 اسفناج چرخ شده ۱ لیوان

شکر ۵/۱لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

وانیل۳/۱ ق چ

روغن یا کره آب شده نصف لیوان

آرد ۲لیوان

پکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

پور نارگیل برای تزئین

طرز تهیه: ابتدا فقط برگ اسفناج هارو میشوریم و چرخ میکنیم میذاریم کنار

 تخم مرغ هارو بهمراه وانیل بقدری میزنیم تا سفید و سفت بشه سپس شکر رو آروم آرووم به تخم مرغها اضافه میکنیم و درعین حال هم میزنیم.پس از اینکه شکر کاملا حل شد روغن و اسفناج رو به موادمون اضافه میکنیم. یه مقدار هم میزنیم تا کاملا مخلوط شه. آرد و پکینگ پودر رو که قبلا ۳بار الک کردیم آروم آروم به موادمون اضافه میکنیم یادتون باشه که در یک جهت و آروم هم بزنیم در حدی هم میزنیم که آرد از حالت گلوله گلوله دربیاد. موادمون رو داخل ظرف مناسب میریزیم و داخل فر(که ۲۰ دققیه قبل روشن کردیم) میذاریم درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه و بعد از سرد شدن نوش جون میکنیم.

این کیک خیلی خوشمزه میشه و اصلا طعم اسفناج نمیده ولی کیک خوشرنگ و متفاوتی میشه

g403gyah0avq032b4e12.jpg



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول