تاريخ : چهارشنبه ۱٢ آبان ۱۳۸٩ | ۱٠:٥۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه خمیر طبق دستور خمیر پیراشکی با این تفاوت که بجای 1 قاشق شکر 3 قاشق شکر استفاده کنید و نصف قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم داخل پای:

5عدد سیب متوسط

1 قاشق غذاخوری دارچین

3 قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر

1 استکان گردوی خرد شده و کشمش

50 گرم کره

طرز تهیه:

خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم . یک قسمت رو برداشته روی کاغذ روغنی پهن کرده و صافش میکنیم به اندازه ظرف مورد نظرمون، پهن میکنیم کف ظرف تا حدی که تا  دیواره های ظرف بالا بیاد

سیب هارو پوست گرفته و ورقه ورقه قاچ میکنیم.(البته هسته هاشو درمیاریم)چشمک

روی خمیر پهن شده در ظرف یک لایه سیب یک لایه دارچین یک لایه پودر شکر و یک لایه کشمش و گردو می ریزیم و به همین منوال ادامه میدهیم تا موادمان به پایان برسد.

در انتها خمیر باقی مانده رو صاف میکنیم و روی موادمون پهن میکنیم سپس لبه های خمیر زیری و رویی رو به هم وصل میکینم.

1 عدد زرده تخم مرغ و مقدار کمی کره آب شده رو با برس روی خمیر می مالیم

پای رو درون فر در دمای 180 درجه میگذاریم تا زمانیکه خمیرمون طلایی بشه باید داخل فر بمونه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول