تاريخ : یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸٩ | ۸:۳٧ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: (مقدار مواد بستگی به تعداد نفراتتون داره)

گوشت

ساقه کرفس همراه با برگهای نازک و تازش

پیاز

لوبیا قرمز

روغن نمک و ادویه جات و رب گوجه

آب لیمو

طرز تهیه:

گوشت خام رو با پیاز و روغن تفت میدیم ادویه های مورد نیاز رو می زنیم آب داغ میریزیم روش زیروشو کم میکنیم تا گوشت بپزه. گوشت که نیم پز شد نمک و ساقه کرفسها رو همراه با برگای تازش که قبلا خرد کردیم (اندازشون تو عکس معلومه) داخل گوشتمون میریزیم تقریبا ١ ساعت باید بپزه در نهایت لوبیاهای از قبل پخته شده و رب گوجمونو به خورشمون اضافه میکنیم بعد از اینکه از رو حرارت ورش داشتیم مقداری آب لیمو اضافه میکنیم تا حدی که بهش طعم بده (نه کم و نه زیاد)

 

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول