تاريخ : پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ | ۱۱:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

کلم سفید (بهتره کلم بزرگ با رگه های کمتر انتخاب کنید)

برنج 1 پیمانه

لپه مقداری

بلغور  1 قاشق (اختیاری)

پیاز 1 عدد بزرگ

روغن 2 قاشق

نعناع (در صورت خشک بودن 1 قاشق . درصورت تازه بودن نصف لیوان)

جعفری(در صورت خشک بودن 2 قاشق در صورت تازه بودن 1 لیوان)

رب گوجه و آبغوره نمک

طرز تهیه:

برگه کلم هارو قبل از اینکهببریم میگذاریم ت آب یه جوشی بزنه تا دی که نرم بشه میریزیم تو آبکش تا آبش بره و سرد شه بعد بصورت نواری می بریمشون.

همه مواد  رو خام باهم مخلوط میکنیمو پیاز هم رنده میکنیم مقداری از رب و آبغوره رو میریزیم رو مواد  و شروع می کنیم به پیچیدن

ته قابلمه ساقه های کلم رومیچینیم(تا اگه ته گرفت دلمه هامون ته گیره) بعد دونه دونه می پیچیم میذاریم تو قابلمه باید خیلی سفت بپیچیم و هیچ فضای خالی بینشون نباشه بعد ازانکه تموم شد 1 لیوان آب میریزیم روشون یه بشقاب کوچیکتر یا یه درب قابلمه کوچیکتر رو فشار میدیم رو دلمه ها و میمونه روشون(تا آخرش باید بمونه) بعد در قابلمه رو میذاریم و درحرارت ملایم باید بپزه بهتره ا شعله پخش کن استفاده کنین.3 الی 4 ساعت زمان میبره و هر ساعت کنترل میکنیم که آبشو نکشیده باشه اگه کشیده دوباره مقداری آب میریزیم30 دقیقه قبل از خاموش کردن مقداری رب رو تو نصف استکان آب حل میکنیم و مقداری آبغوره روش میریزیم و میریزیم روی دلمه هامون در انتها وقتی آبشو کشید و درحال روغن پس دادن بود خاموشش میکنیم.بهتره این دلمه رو با پیاز خام سرو کنید.

 

تو ولایت ما دلمه هرچقدر ظریفتر و کوچکتر پیچیده شده باشه بهتره .مهارت خاصی میخواد

 

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول