تاريخ : پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸٩ | ۸:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

دیروز برای اولین بار مرغ شکم پر درست کردم ولی خیلی خوب شد اصلا خشک نبودلبخند

موادلازم برای داخل شکم مرغ:

هویج 1 عدد

سیب زمینی کوچک 1 عدد

نخود فرنگی مقداری

فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک

جعفری و شیوید و ادویه ونمک و کره و زرشک و زعفران

پیاز 1 عدد

هویج رو خلالی خرد میکنیم با نخود فرنگی میذاریم آبپز شه(کمی نمک میزنیم) بعد همه موادمون رو سرخ کرده میزاریم کنار

من از یک شب قبل مرغ رو خوابوندم تو  پیاز روغن مایع آبلیمو زعفران و فلفل سیاه ونمک

موقع پخت یک لیوان آب ریختم روش با مقداری نمک گذاشتمش رو گاز به مدت 1ربع بعد شکمش رو پر کردم گذاشتم تو یه ظرف مناسب فر آب مرغ رو هم ریختم تو ظرف مقداری زعفران که از قبل خیس کرده بودم با مقداری کره ذوب شده مخلوط کردم و با فرچه روی مرغ مالیدم بعد گذاشتمش تو فر با درجه 170 بپزه و سرخ بشه هراز گاهی هم درش میاوردم دوباره مخلوط کره و زعفرون می مالیدم روش تقریبا 1 ساعت و نیم تو فر بود .

 

فوق العاده نرم شده بود  حتی سینه مرغ که همیشه خشک میشه مثل گوش ت ماهی نرم شده بود

 

 

 

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول