تاريخ : دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸٩ | ۱:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

یکی از غذاهای خمیری وآسان پخت وبسیار خوشمزه ریشه اش از غذاهای عثمانی است انواع مختلف ودر ابعاد بزرگ و کوچک ودر بسته وبصورت باز سینی درست میشود مواد: گوشت چ چرب ۳۰۰ گ- پیاز ۳ عدد- سیب زمینی ۲ عدد- فلفل دلمه ای ۲ عدد- سیر ۱حبه -رب گوجه ۱ق غ وسس گوجه ۱ق غ نمک کمی فلفل قرمز  جعفری ۱بسته روغن مایع ۵/۰ فنجان

طرز تهیه :ابتدا تمام مواد گوشت وپیاز وسیب زمینی و وسیر وفلفل دلمه ای و رب وسس گوجه ونمک وفلفل قرمز وروغن مابع وجعفری را اضافه کرده و ودر میکــسر ربخنه تا مخلوط شود ولی باید دقت کنیم له نشود وآب نیندازد

 ارد را درون ظرف ریخته وسط انرا گود کرده و نمک شکر خمیرمایه را اضافه کرده وسپس کم کم آب ولرم ربخته وهم میزنیم آب بقدری که خمیر بدست نچسبد ورز میدهیم --------------- ازاین خمیر به اندازه یک تخم مرغ بزرگ قطعه قطعه کرده وبمدت ۲۵ الی ۴۵ دقیقه با دستمال تمیز پوشانده واستراحت به خمیر میدهیم سپس خمیرهارا تک تک باز کرده و کمی کره ویا دنبه وبا روغن حیوانی به روی خمیر میزنیم و از این مایه گوشتی به مقدار یک قاشق بزرگ روی خمیر گذاشته وپهن کرده ودرون ظرف ویا سینی فر گذاشته با درجه ۱۹۰ پخته شود ویا درون تابه تفلون گذاشته ودرب انرا گذاشته وروی اجاق پخته میشود تا حدی که خشک نشود وبا در ماکروفر ویا فیلیور ویو پخته میشود ویا روی منقل سینی گذاشته وبا شعله بسیار کم منظور از پخت مانندپیتزا درست میشود عکــسها کاملا مراحل امادگی وپخت را نشان میدهند مدت پخت بستگی به کوچکی وبزرگی و نوع درجه فر و اجاق و اینکه به چه میران برشتگی انرا میپسندید متفاوت است از نانهای برکات و لواش های نازک خمیری ۴ گوش دربسته های اماده هم میتوانید استفاده نمایید اگر از نانهای آماده مصرف میکنید ۱ الی ۲ قاشق به روغنی که روی آرد میزنید آب اضافه نمایید تا خشک نشود که من توصیه میکنم با خمیری که در منزل اماده میکنید بهتر پخت میشود

 

عکس از سایت



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول