تاريخ : پنجشنبه ٢۸ امرداد ۱۳۸٩ | ۸:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

این لوبیا پلو بصورت مخلوط پخته نمیشه. کمی سریعتر از  لوبیا پلو معمولیه چون دیگه دردسر برنج خیس کردن نداره.

مواد و پختش مثل بقیه لوبیا پلوهاست ولی من یه توضیح مختصری هم میدملبخند

برنج رو جداگونه به صورت کته میپزیم.

راستی من یادم میره تو طرزتهیه ها نمک رو بنویسم خودتون نمکش رو اضافه کنیننیشخند

یه پیاز بزرگ رنده شده رو تو روغن یخورده تفت می دیم زردچوبه میریزیم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کرده باز یخورده تفت میدیم مقداری ادویه خورشتی میریزیم و حالا لوبیاهامون رو که قبلا آب پزشون کردیم رو به موادمون اضافه میکنیم تفت میدیم و درنهاین مقداری دارچین و رب گوجه(در یک فنجان آب حل شده) میریزیم و منتظر میمونیم تا روغنش رو پس بده.

موقع کشیدن : ته دیس یه لایه برنج میکشیم بعد یه لایه مواد دوباره یه لایه برنج و روش رو به طرز دلخواه با موادمون تزئین میکنیم.

میتونیم بجای کته از برنج آبکشی استفاده کنیم و ته دیگ سیب زمینی بذاریم و روی برنج رو با مواد مون و سیب زمینی ها تزئین کنیم اینم خوشمل میشهاز خود راضی

این مدل لوبیا پلو تو مهمونیا خیلی خوشگل دیده میشه

و اما سوپ جووووووووووو

همون سوپ جو معمولیه ولی بدون آب مرغ یا گوشت و هیچ گونه عصاره و به همون خوشمزگی شده بود.

1پیاز بزرگ خرد شده رو با کره سرخ کردم زرچوبه و ادویه خورشتی و فلفل قرمز اضافه کردم آب ریختم روش جو از قبل نیم پز شده رو همراه هویج بهش اضافه کردم3 ساعات رو حرارت ملایم در حال پختن بود وقتی لعابدار شد رب اضافه کرم همراه با نخودفرنگی یه جوش کوچولو زد خاموشش کردم و آبلیمو ریختم توش(آبلیمو رو همیشه بعد از اینکه زیرش خاموش شد بریزید)

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول