تاريخ : سه‌شنبه ٢ مهر ۱۳٩٢ | ٥:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

جو 1 لیوان پخته 

آب مرغ 1 لیوان 

هویج 2 عدد متوسط

پیاز یک عدد بزرگ 

شیر 1 لیوان 

خامه 1بسته کوچک 

عصاره مرغ 1 عدد

طرز تهیه:

جو که از قبل کمی پخته شده، آب مرغ +1 لیوان آب  ، هویج خرد شده ،  پیاز خرد شده و عصاره مرغ رو میزاریم رو حرارت ملایم تا به لعاب بیافته حدود 1الی 2 ساعت مواظب باشین ته نگیره یاآبشو کاملا نکشه 

درضمن چون عصاره مرغ نمک داره بهتر نمک اضافه نکنین و آب مرغتون هم کم نمک باشه بعدا اگه نیازی بود نمک اضافه کنین.

1لیوان شیر که در هوای بیرون ولرم شده رو با خامه خوب هم میزنیم و اروم اروم به سوپ اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم 

یه جوش که زد زیرشو خاموش میکنیم 

 



تاريخ : سه‌شنبه ٢ مهر ۱۳٩٢ | ٥:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

دوست عزیز که دستور زرشک پلو خواسته بودین تو وبلاگ هست اینجا رو کلیک کنین

 



تاريخ : یکشنبه ٢٤ شهریور ۱۳٩٢ | ٩:۱٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه:

مرغ رو همراه  با یک پیاز بزرگ خرد شده ، مقداری نمک ، مقداری زردچوبه و مقدار کمی زعفران به مدت 45 دقیقه در حرارت ملایم  گزاریم تا کامل پخته بهش حواستون باشه نباید بیشتر بپزه چون موقع سرخ شدن له میشه 

مرغهارو از آبش بیرون میاریم با کمی روغن همه رو یه جا سرخ میکنیم میتونین تو یه ماهی تابه بزرگ یک جا سرخ کنین موقع سرخ شدن در ماهیتابه روش باشه 

کامل که سرخ شد 

1 قاشق رب گوجه با کمی روغن تفت میدیم و میرزیم روی مرغای سرخ شده 

میتوین موقع سرخ کردن کمی هم زعفران دم کرده رو مرغا بریزین هم خوشرنگ میشه هم خوشمزه 

با آب مرغ  باقی مانده هم میتونین سوپ درست کنین 

اینجا هم میتونین روش های پختن مرغ رو ببینین  

 

هویج و لوبیای خرد شده رو جداگونه با یک لیوان آب و نمک  میزاریم رو حرارت تا کمی نرم شن نه خیلی زیاد  سپس داخل روغن سرخشون میکنیم 



تاريخ : یکشنبه ٢٤ شهریور ۱۳٩٢ | ٩:۱٦ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

دستور اینجاست



تاريخ : یکشنبه ٢٤ شهریور ۱۳٩٢ | ٩:۱۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

ماکارونی فرمی نصف بسته 

مرغ پخته تکه تکه شده یا گوشت چرخ کرده سرخ شده 

سوسیس یا کالباس (دلبخواهی)

ذرت

فلفل دلمه ای نگینی 

تخم مرغ 1 عدد 

پنیر پیتزا یک بسته کوچک

نمک و آویشن 

2عدد گوجه رنده شده 

شیر نصف استکان 

طرز تهیه:

ماکارونی هارو آبپز کرده و آبکش میکنیم تا آبش کاملا بره  سپس همه مواد رو به جز تخم مرغ و شیر با هم مخلوط میکنیم . قالبمون رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم داخلش تخم مرغ و شیر رو در یک ظرف دیگه هم میزینم تا کامل حل شه سپس روی موادمون میریزیم اخر سر هم مقداری پنیر پخش میکنیم روش 

روشو فویل میکشیم 30 دقیقه میمونه داخل فر از قبل گرم شده بعد فویل رو برمیداریم و روشو گریل میکنیم 

تو این عکس من 4 تخم مرغ زدم ولی بنظرم مزه تخم مرغش زیاد بود بهتره با یک تخم مرغ درست بشه 

تو ماهیتابه هم میشه درست کردلبخند



تاريخ : سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ | ٢:٠٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

برای طرز تهیه خیمر پیترا اینجا رو کلیک کنید

یه گلوله اندازه تخم مرغ از خمیر برمیداریم بصورت دایره بازش میکنیم اندازه قالبمون خمیر نباید خیلی کلف بشه چون موقع پخت هم پف میکنه 

کف قالب رو چرب کرده خمیر باز شده رو میذاریم تو قالبب و خوب با دست فشارش میدیم تا فرم قالب رو بگیره  بعد مواد پیتزارو میریزیم توش 

هرچقدر فرتون جا داره میتونین درست کنین 

دمای 170 درجه 15 دقیقه تا 20 دقیقه 

اگه روش طلائی نشد گریلش کنین چند ثانیه

اینم بگم که این پیتزا حسابی پرملات میشه و حداکثر دوتاش ادمو سیر میکنه 

پس حواستون به تعدادش باشه چشمک



تاريخ : سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ | ۱:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...


مواد لازم :

برای هر لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری پر نشاسه ذرت و 2 قاشق سر صاف شکر و مقدار کمی وانیل  

مواد رو میریزیم تو قابلمه میزاریم رو حرارت ملایم و مدام هم میزنیم وقتی شروع به جوشیدن کرد یواش یواش غلیظ میشه مثل فرنی زیرشو خاموش میکنیم و میریزم تو ظرف مورد نظر به همین راحتی و خوشمزگی 

* این دسر رو میتونین در سه طعم درست کنین یکیش که همین سفید میشه 

یه طعم دیگه کاکائویی ( به همین مواد در ازای 1 قاشق نشاسته ذرت 1 قاشق کاکائو) البته مقدار کاکائو بسته به نوع کاکائو داره اگه کاکائوی شیرینی پزی دارین کمتر بریزین 

و طعم آخر نسکافه دستورش مثل کاکائو

عکس بالا ردیف پایینش نسکافست ردیف وسط سفید ردیف بالا ژله موزی

عکس پایین هم کاکائو با سفید



تاريخ : سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ | ۱:٢٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

 

مواد لازم:

ماکارونی فرمی حدود 1 لیوان

خامه صبحانه 1بسته کوچک

سس مایونز به میزان لازم

سیب زمینی 2 عدد متوسط

مرغ تکه تکه شده یا کالباس به میزان لازم

نمک و فلفل

کلم قرمز

هویج خام رنده شده

خیارشور 2 عدد

طرز تهیه:

سالاد ماکرونی: ماکارونی رو آبکش کرده میزاریم تا آبشو کاملا بکشه

سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنیم (کمی کوچکتر از قند حبه ای) با نمک آبپز میکنیم دقت کنین خیلی نپزه تا له نشه

مرغ پخته شده هم تکه تکه میشه

خیارشور هم نگینی خرد میشه

این مواد رو با مقداری از خامه و سس مایونز و فلفل کاملا مخلوط میکنیم

سالاد کلم قرمز: کلم قرمز ریز خرد شده با سس مایونز و خامه مخلوط میشه

هویج رنده شده هم با سس مایونز و خامه مخلوط میشه

حالا کف قالب مورد نظرمون سلیفون یا کیسه فریزر میکشم کف ظرف رو به دلخواه یا سالاد کلم یا هویج میریزیم خوب فشارش میدیم تا یکدست شه بعدش سالاد ماکارونیرو میرزیم روش فشارش میدیم  و روش سالاد سوم و صافش میکنیم در نهایت میزاریم یخچال حداقل 3 ساعت بمونه

موقع سرو  برمیگردونیم رو ظرف سرو و سلیفون رو ازش جدا میکنیم لبخند



تاريخ : شنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٢ | ٩:٥۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم برای خمیر:

1عدد تخم مرغ

1 استکان ماست سفت 

1.5قاشق غذاخوری روغن آب شده یا کره آب شده 

1قاشق مرباخوری پر خمیرمایه فوری(رودستار)

1قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک

آرد به میزان لازم 

طرز تهیه خمیر: 

تخم مرغ، ماست، خمیر مایه و شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم (روغن نباید داغ باشه) همه اینا که با هم مخلوط شدن آرد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم (در چند مرحله) و با دست خمیر رو ورز میدیم تا زمانی آرد اضافه میکنیم که دیگه خمیر به دستمون نچسبه حسابی که ورزش دادیم تو کاسه روش یه پارچه تمیز میکشیم و میذاریمش یه جای گرم تا 1 ساعت بمونه تا خمیرمون بیاد اگه جاش خنک باشه نمیاد بعد از یک ساعت حجم خمیر تقریبا دوبرابر میشه 

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده ،پیاز، فلفل دلمه ای، مقدار کمی جعفری، پنیر پیتزا و آویشن و رب و نمک و روغن

طرز تهیه مواد میانی مثل مایه ماکارونی

خمیر رو به دوقسمت تقسیم میکنیم 

یه قسمتش رو با وردانه باز میکنیم به شکل مربع مستطیل کاملا یکدست باشه به ارتفاع نیم سانت دقت کنین خیلی نازک نشه که موقع پخت پاره میشه 

سطح خمیر رو مقداری پنیر پیتزا رنده شده میریزیم روش گوشت چرخکرده با مخلفات ریخته مقداری جعفری خرد شده پخش میکنیم روی گوشت و بعد دوباره پنیر پیتزای رنده شده  سپس به ارامی از یه طرف شروع میکنیم به رول کردن خمیر 

قسمت دوم خیمر رو هم به همین صورت انجام میدیم 

 1عدد زرده تخم مرغ با کره مخلوط میکنیم با فرچه میمالیم روی رول

به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده بادرجه 170درجه 

بعد از پخت منتظر بمونین رولت سرد شه بعد ببرینش

 



تاريخ : شنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٢ | ٩:٤٠ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...



تاريخ : شنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٢ | ٩:۳٠ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

بستنی 

سالاد کلم و ماکارونی

پیراشکی بغچه ای و دلمه برگ مو

دسر نسکافه

کاسه یخ



تاريخ : چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳٩٢ | ۱٠:۳٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

لوبیا سبز خرد شده 2 پیمانه

هویج و سیب زمینی (اختیاری) 1عدد متوسط

پیاز متوسط 1 عدد 

تخم مرغ 3 عدد

روغن، پودر سیر، دارچین، زردچوبه و نمک

طرز تهیه:

لوبیا هارو ریز خرد کرده و هویج رو خلالی کرده به همراه نمک آبپز میکنیم حدود 10 دقیقه  بعد آبکش میکنیم تا آبش کاملا بره، پیاز و سیب زمینی هم خلال میکنیم.

همه مواد رو با هم مخلوط کرده

کف ماهی  تابه روغن ریخته و مواد رو داخلش میریزیم در حرارت ملایم هر دو طرف باید سرخ شه، همنطور که قبلا هم گفتم برای  انواع کوکو بهتره از دمکن استفاده کنین.

نوش جون



تاريخ : پنجشنبه ۱٥ فروردین ۱۳٩٢ | ٩:۳٢ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

موادش اینجا http://cookingdiary.persianblog.ir/post/55/  هست فقط بجای 3 پیمانه برنج بهتره 1.5 پیمانه برنج استفاده کنید.

ته قالب مورد نظرمونو کاملا چرب میکنیم  مقداری از مخلوط برنج و زعفران و ماست و تخم مرغ میریزیم با قاشق روشو صاف میکنیم و فشار میدیم بعد مخلوط بادنجان و گوشت میریزیم روش دوباره با پشت قاشق صافش میکنیم و فشار میدیم سپش مابقی برنج رو میریزیم روشو صاف میکنیم اگه موادمون کم چرب بود میتونیم یه مقدار روغن یا کره بذاریم روش و بعد روی قالب رو با فویل میپوشونیم چندتا سوراخ کوچلو هم ایجاد میکنیم و میذاریم داخل فر از قبل گرم شده دمای 175 به مدت 1 ساعت 



تاريخ : سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳٩۱ | ۱:٤٦ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: 

200 گرم گوشت چرخکرده

1 عدد پیاز متوسط و 2 حبه سیر 

1 عدد سیب زمینی متوسطه 

1 استکان لپه پخته 

1 عدد تخم مرغ

نمک و زردچوبه و روغن لبخند

طرز تهیه: 

سیب زمینی و پیاز  و سیر رو رنده میکنیم و آبشونو حسابی میگیریم 

لپه پخته رو له میکنیم 

گوشت و لپه و سیب زمینی و سیر و پیاز و تخم مرغ و نمک و زردچوبه رو مخلوط میکنیم و ورز میدیدم تا به خورد هم برن.

کف  ماهی تابه روغن میریزیم برای اینکه کتلت رو قالبی در بیاریم ( قالبهایی که دوطرفشون بازه ) قالب رو میذاریم کف ماهی تابه با قاشق مواد رو میریزیم داخل قالب روشو صاف میکنیم بعد فوری قالب رو برمیداریم بقیه هم به همین ترتیب 



تاريخ : پنجشنبه ۳٠ آذر ۱۳٩۱ | ٩:۱۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

گل کلم ( اندازه وزنیشو نمیدونم ولی بزرگ نباشه )

پیاز بزرگ

سیر (اختیاری)

آرد سفید یا آرد سوخاری

تخم مرغ 3 عدد (البته بستگی به مقدار گل کلمتون داره )

نمک و روغن و ادویه 

طرز تهیه

گل کلم هارو خرد کنید و با مقداری آب و نمک بذاریت بجوشه تا نرم بشه نمیخواد آبشو بکشه ، نرم که شد بریزین تو آبکش تا کاملا آبش رو بکشه 

پیاز رو رنده کنین و آبشو بگیرین با گل کلم مخلوط کنین نمک و ادویه به اندازه کافی اضافه کنین و در نهایت تخم مرغها بستگی به شل بودن مواد میتونین آرد اضافه کنین حداکثر 2 قاشق غذاخوری (البته معمولا 1 قاشق کافیه) و در نهایت میریزین تو روغن داغ با حرارت ملایم بپزه . برای کسایی که مزه گل کلم رو دوست دارن غذایه خوشمزه ایه

من ترجیح میدم برای انواع کوکو از دم کن استفاده کنم لبخند



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول