تاريخ : پنجشنبه ٦ خرداد ۱۳٩٥ | ۱:٠٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

اول کار این توضیح رو بدم که به تارت نمکی کیش گفته میشه لبخند

مواد لازم برای پایه ی خمیری کیش

 آرد    250 گرم

تخم مرغ  یک عدد

کره   125 گرم

نمک  نصف ق چ 

ماست  یک چهارم لیوان 

مواد داخلی کیش 

چهارصد گرم اسفناج پاک شده و خرد شده 

1 عدد پیاز 

مقداری روغن

پنیر لبنه   300 گرم

تخم مرغ  2 عدد 

پنیر پیتزا  100 گرم

نمک و پودر سیر 

طرز تهیه پایه کیش:

آرد رو به همراه نمک داخل ظرف گودی میریزیم و کره ی سرد و فریز شده رو رنده میکنیم روی آرد و با نوک انگشتان ترکیب میکنیم تا به صورت شن ریزه دربیاد و بعد تخم‌مرغ و ماست و اضافه میکنیم و مواد و خوب ترکیب میکنیم تا خمیر یکدستی آماده بشه ( خمیرو ورز نمیدیم)  خیلی با خمیر بازی نمیکنیم سریع باید جمع و جورش کنیم  اگه خمیر کمی چسبناک بود فقط یه قاشق آرد به دو طرف خمیر میزنیم و میذاریم داخل کیسه فریزر و میذاریم یخچال و اگه عجله داشتیم نیم ساعت الی یکساعت میذاریم فریزر فرو روشن میکنیم با دمای 180 درجه سانتی گراد تا گرم بشه بعد از پایان استراحت خمیر، خمیر رو لای دو کاغذ روغنی میذاریم و با وردنه باز میکنیم و داخل قالب میندازیم و با دست خمیر رو به کف و دیواره های قالب میکشیم و صاف میکنیم و اضافه های خمیر رو میگیریم و دوباره قالب رو میذاریم یخچال تا مواد داخلی رو آماده کنیم 

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز  رو خرد کرده و داخل روغن تفت میدیم کمی طلایی شد اسفناج های شسته و خرد شده اضافه میکنیم در حرارت ملایم میزاریم تا اسفناج ابشو پس بده و سرخ شه کمی تفت کافیه در صورت تمایل میتوین قارچ هم اضافه کنین  زیر مواد رو خاموش میکنیم میزاریم کنار  حالا میریم سراغ پنیراچشمک تخم‌مرغ هارو تو ظرف میشکنیم و با پنیر لبنه با همزن میزنیم تا صاف و یکدست بشه و نمک و پودر سیر  رو اضافه میکنیم و یه دور دیگه میزنیم و پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم 3/4 مواد رو میریزیم رو پیاز و اسفناج سرخ شده  با قاشق هم میزنیم تا پخش شه  خمیر رو از یخچال درمیاریم مواد اسفناجی رو پهن میکنیم رو خمیر اخر سر اون 1/4 مایع پنیر رو میریزیم رو مواد میتونین یه مقدار هم پنیر جدا گونه رو مایع پنیر بریزین به مدت 45 دقیقه میزاریم داخل فر 180 درجه

 

بهتره قبل از اینکه مواد میانی رو بزاریم رو خمیر خمیر رو روش چنگال بزنم که کمی سوراخ سوراخ شه  روش کاغذ روغنی بزاریم و کلی حبوبات خام بریزیم روش که کاغذ روش وایسته و خمیر پف نکنه به مدت 10 دقیقه بزاریم داخل فر  تا نیم پز شد بعد مواد میانی رو بریزیم روش



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول