تاريخ : شنبه ٢٦ دی ۱۳٩٤ | ٩:٠۸ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: 

نصف بسته خمیر باقلوای آماده 

گردوی خرد شده  1 لیوان 

کره 150 گرم 

دارچین و زنجبیل به مقدار لازم 

مواد لازم جهت شربت:

2.5 لیوان آب 

1.5 لیوان شکر 

2 قاشق غذاخوری عسل 

مقداری عرق هل 

چند قطره آب لیمو

طرز تهیه:

کف قالبمون رو چرب میکنیم سپس چند لایه خمیر یوفکا (حدود 5/6لایه) پهن میکنیم داخل قالب بعد روش مخلوط گردوی خرد شده و دارچین و زنجبیل پخش میکنیم دوباره چند لایه یوفکا و دوباره گردو این کارو چند مرتبه انجام میدیم (حداقل سه بار)

ردیف پایانی باید یوفکا باشه وقتی پهن کردیم تموم شد با چاقوی تیز به آرومی به شکل دلخواه برش میزنیم سپس نصف کره رو آب میکنیم و داغ میریزیم روی باقلوا جوری که همه جاش پخش شه سپس میزاریم داخل فر دمای 170 درجه از قبل گرم شده حدود 40 دقیقه  بعد از بیست دقیقه اول باقلوارو درمیاریم مابقی کره رو آب میکنیم و داغ پخش میکنیم روش دوباره میزاریم داخل فر وقتی زیر و روش طلایی شد از فر درمیاریم میزاریم خنک شه.

طرز تهیه شربت:

همه مواد رو به جز آب لیمو مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت حدود یک ربع  تا قوام بیاد در انتها چند قطره آب لیمو میریزیم داخلش 

شربت داغ رو روی باقلوای سرد میریزیم و چند ساعت استراحت میدیم تا شربت کاملا جذب باقلوا شه

 

 




تاريخ : شنبه ٢٦ دی ۱۳٩٤ | ۸:٥٥ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

 

 

مواد لازم:

شیر 1لیوان

خامه صبحانه 200 گرم

شکر 3قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای به میزان لازم 

پودر ژلاتین 3 قاشق مرباخوری پر 

طرز تهیه:

یک ساعت قبل از شروع شیر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم کنار

 خامه و شکلات تخته ای و شکر رو به روش بن ماری حل میکنیم (شکلات هر اندازه ای که دوست دارین میتونین بریزین اگه میخواین تیره باشه بیشتر اگه روشن بخواین کمتر)

سپس مخلوط شیر و ژلاتین رو به خامه و شکلات اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تاکاملا حل شه  اگه دیدین داره بجوش میاد از رو حرارت بردارین یک دقیقه دیگه دوباره بزارین رو حرارت این کارو بقدری انجام میدیم که مایع یکدست شه 

وقتی یکدست شد زیرشو خاموش میکنیم و مدام هم میزنیم تا خنک شه و بعد میریزیم داخل قالب چرب شده حدود سه ساعت داخل یخچال میمونه تا خودشو بگیره 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول