تاريخ : شنبه ٧ تیر ۱۳٩۳ | ٤:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...



تاريخ : شنبه ٧ تیر ۱۳٩۳ | ۳:٥۳ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم پایه

5قاشق غ نشاسته ذرت یا پودر کاسترد

10قاشق غ شکر 

در صورت استفاده از نشاسته ذرت مقداری وانیل 

5لیوان شیر

همه مواد رو مخلوط می کنیم میزاریم رو حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا سفت شه مثل فرنی 

خاموش میکنیم و همونجور داغ میریزیم داخل قالب میزاریم یخچال تا ببنده

مواد لازم برای ژله 

ژله 1 بسته 

میوه دلخوام مقداری 

پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

1لیوان آب جوش 1 لیوان آب سرد

مواد رو مخلوط میکنیم به روش بن ماری ژله رو تو آب حل میکنیم میزاریم تو دمای محیط خودش خنک شه 

حالا اون پودینگ پایمونو که دیگه گرفته و سفت شده رو از یخچال درمیاریم 4 قسمت مساویش میکنیم به آرومی با چاقوی خیس برش بزنین بعد دوتا از قسمتارو خالی میکنیم

تو قسمتهای خالی میوه پر میکنیم  روش ژله 

با ژله رو میریزیم اول ولی تا نصف میوه پرمیکنیم بعد بقیه ژله 

دوباره روی ژله و پودینگ میتونیم اون پودینگای قسمتای خالی رو نرم کنیم بریزیم روش یا دوباره ژله بریزیم البته زمانی که ژله میوه ای سفت بشه 

میزاریم یخچال ببنده کامل حداقل 3 ساعت بمونه تو یخچال 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول