تاريخ : یکشنبه ٢۸ مهر ۱۳٩٢ | ٥:٠۳ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه خمیر اینجاست 

مواد میانی 

گوشت چرخکرده به مقدار نیاز 

پیاز بزرگ 1 عدد

سیب زمینی 1 عدد 

مقدااری فلفل دلمه ای نگینی و جعفری تازه 

روغن نمک و رب گوجه 

مقداری پنیر پیتزا

سیب زمنی نگینی خرد شده سرخ میکنیم گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای رو مثل مایه ماکارونی درست میکنیم  

خمیر که اماده شده به گلوله های کوچیک اندازه توپ پینگ پنگ تقسیم میکنیم و هر گلوله رو به شکل دایره با وردنه باز میکنیم مقدار کمی پنیر پیتزا روش میریزیم و یه قاشق موادی که درست کردیم داضافه میکنیم وجمعش میکنیم به شکل توپ درمیاریم  روی توپا  مخلوط زرده تخم مرغ و کره میمالیم.

به مدت 20 دقیق داخل فر 170درجه 



تاريخ : پنجشنبه ٢٥ مهر ۱۳٩٢ | ۱:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

این ژله رو برای بار اول درست کردم نمیدونم چه اسمی روش بزارم ژله طرح دار یا ژله سه بعدی 

البته عکس اونجور که تصور میکردم نشد دفعه بعد یباید ایرادا اصلاح شن ولی فعلا عکس رو داشته باشین
 مواد لازم:

2 بسته ژله رنگی 

شیر 

بستنی

2 بسته ژله آلو ورا

طرز تهیه: 

ابتدا 1 بسته ژله رنگی با 1 لیوان آب جوش حل میکنیم توهوای بیرون کاملا که خنک  شد نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و تو یه ظرف مناسب میریزیم (بهتره کف ظرف چرب بشه ) اندازه ظرف باید چوری باشه که ارتفاع ژله کمتر از 1 سانت بشه  میذاریم یخچال تا خوب ببنده بعد از بستن ژله رو قالب میزنیم به طرح دلخواه  میزاریم کنار

و اما ژله پایه 

2 بسته زله الو ورا رو با 3 لیوان آب درست میکنیم 

کف قالبمونو چرب میکنیم مقداری از ژله رو میریزیم کف قالب جوری که تقریبا ارتفاعش نیم سانتی بشه ( بهتر سایر قالبتون خیلی بزرگ نباشه )

میزاریم یخچال تا نسبتاً ببنده کمی که خودشو گرفت زله رنگی رو که قالب زدیم به شکل دلخواه میچینیم روش ژله الورا میریزیم تا حدی که فقط تا روزی ژله رنگیا بیاد نه بیشتر 

دوباره میزارین یچال کم یکه خودشو گرفت مرحله بعدی رو انجام میدیم مثل قبل به همین منوال ادامه میدیم تا ژله الو ورا و رنگیامون تموم شن هرچی مراحل بیشتر بشه حالت سه بعدی بیشتر میشه لبخند

و اما مرحله آخر 

1بسته دیگه ژله رنگیرو که بهتره رنگ مخلاف قبلی باشه جوری که گلایی که قالب زدیم خودشونو نشون بدن با 1 لیوان آب جوش و مقداری بستنی وانیلی هم میزنیم و میریزیم رو آلو ورا 

کامل که گرفت قالب رو برمیگردونیم تو ظرف مسطح لبخند

عکس بالا به جای ژله بستنی از پودینگ استفاده کردم چون پودینگ تا خنک شه سفت میشه و این کارو سخت میکنه پس ژله بستنی گزینه مناسب تریه برای این کار 

 

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ٢ مهر ۱۳٩٢ | ٥:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

جو 1 لیوان پخته 

آب مرغ 1 لیوان 

هویج 2 عدد متوسط

پیاز یک عدد بزرگ 

شیر 1 لیوان 

خامه 1بسته کوچک 

عصاره مرغ 1 عدد

طرز تهیه:

جو که از قبل کمی پخته شده، آب مرغ +1 لیوان آب  ، هویج خرد شده ،  پیاز خرد شده و عصاره مرغ رو میزاریم رو حرارت ملایم تا به لعاب بیافته حدود 1الی 2 ساعت مواظب باشین ته نگیره یاآبشو کاملا نکشه 

درضمن چون عصاره مرغ نمک داره بهتر نمک اضافه نکنین و آب مرغتون هم کم نمک باشه بعدا اگه نیازی بود نمک اضافه کنین.

1لیوان شیر که در هوای بیرون ولرم شده رو با خامه خوب هم میزنیم و اروم اروم به سوپ اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم 

یه جوش که زد زیرشو خاموش میکنیم 

 



تاريخ : سه‌شنبه ٢ مهر ۱۳٩٢ | ٥:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

دوست عزیز که دستور زرشک پلو خواسته بودین تو وبلاگ هست اینجا رو کلیک کنین

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول