تاريخ : سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ | ٢:٠٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

برای طرز تهیه خیمر پیترا اینجا رو کلیک کنید

یه گلوله اندازه تخم مرغ از خمیر برمیداریم بصورت دایره بازش میکنیم اندازه قالبمون خمیر نباید خیلی کلف بشه چون موقع پخت هم پف میکنه 

کف قالب رو چرب کرده خمیر باز شده رو میذاریم تو قالبب و خوب با دست فشارش میدیم تا فرم قالب رو بگیره  بعد مواد پیتزارو میریزیم توش 

هرچقدر فرتون جا داره میتونین درست کنین 

دمای 170 درجه 15 دقیقه تا 20 دقیقه 

اگه روش طلائی نشد گریلش کنین چند ثانیه

اینم بگم که این پیتزا حسابی پرملات میشه و حداکثر دوتاش ادمو سیر میکنه 

پس حواستون به تعدادش باشه چشمک



تاريخ : سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ | ۱:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...


مواد لازم :

برای هر لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری پر نشاسه ذرت و 2 قاشق سر صاف شکر و مقدار کمی وانیل  

مواد رو میریزیم تو قابلمه میزاریم رو حرارت ملایم و مدام هم میزنیم وقتی شروع به جوشیدن کرد یواش یواش غلیظ میشه مثل فرنی زیرشو خاموش میکنیم و میریزم تو ظرف مورد نظر به همین راحتی و خوشمزگی 

* این دسر رو میتونین در سه طعم درست کنین یکیش که همین سفید میشه 

یه طعم دیگه کاکائویی ( به همین مواد در ازای 1 قاشق نشاسته ذرت 1 قاشق کاکائو) البته مقدار کاکائو بسته به نوع کاکائو داره اگه کاکائوی شیرینی پزی دارین کمتر بریزین 

و طعم آخر نسکافه دستورش مثل کاکائو

عکس بالا ردیف پایینش نسکافست ردیف وسط سفید ردیف بالا ژله موزی

عکس پایین هم کاکائو با سفید



تاريخ : سه‌شنبه ٢٥ تیر ۱۳٩٢ | ۱:٢٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

 

مواد لازم:

ماکارونی فرمی حدود 1 لیوان

خامه صبحانه 1بسته کوچک

سس مایونز به میزان لازم

سیب زمینی 2 عدد متوسط

مرغ تکه تکه شده یا کالباس به میزان لازم

نمک و فلفل

کلم قرمز

هویج خام رنده شده

خیارشور 2 عدد

طرز تهیه:

سالاد ماکرونی: ماکارونی رو آبکش کرده میزاریم تا آبشو کاملا بکشه

سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنیم (کمی کوچکتر از قند حبه ای) با نمک آبپز میکنیم دقت کنین خیلی نپزه تا له نشه

مرغ پخته شده هم تکه تکه میشه

خیارشور هم نگینی خرد میشه

این مواد رو با مقداری از خامه و سس مایونز و فلفل کاملا مخلوط میکنیم

سالاد کلم قرمز: کلم قرمز ریز خرد شده با سس مایونز و خامه مخلوط میشه

هویج رنده شده هم با سس مایونز و خامه مخلوط میشه

حالا کف قالب مورد نظرمون سلیفون یا کیسه فریزر میکشم کف ظرف رو به دلخواه یا سالاد کلم یا هویج میریزیم خوب فشارش میدیم تا یکدست شه بعدش سالاد ماکارونیرو میرزیم روش فشارش میدیم  و روش سالاد سوم و صافش میکنیم در نهایت میزاریم یخچال حداقل 3 ساعت بمونه

موقع سرو  برمیگردونیم رو ظرف سرو و سلیفون رو ازش جدا میکنیم لبخند



تاريخ : شنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٢ | ٩:٥۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم برای خمیر:

1عدد تخم مرغ

1 استکان ماست سفت 

1.5قاشق غذاخوری روغن آب شده یا کره آب شده 

1قاشق مرباخوری پر خمیرمایه فوری(رودستار)

1قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک

آرد به میزان لازم 

طرز تهیه خمیر: 

تخم مرغ، ماست، خمیر مایه و شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم (روغن نباید داغ باشه) همه اینا که با هم مخلوط شدن آرد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم (در چند مرحله) و با دست خمیر رو ورز میدیم تا زمانی آرد اضافه میکنیم که دیگه خمیر به دستمون نچسبه حسابی که ورزش دادیم تو کاسه روش یه پارچه تمیز میکشیم و میذاریمش یه جای گرم تا 1 ساعت بمونه تا خمیرمون بیاد اگه جاش خنک باشه نمیاد بعد از یک ساعت حجم خمیر تقریبا دوبرابر میشه 

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده ،پیاز، فلفل دلمه ای، مقدار کمی جعفری، پنیر پیتزا و آویشن و رب و نمک و روغن

طرز تهیه مواد میانی مثل مایه ماکارونی

خمیر رو به دوقسمت تقسیم میکنیم 

یه قسمتش رو با وردانه باز میکنیم به شکل مربع مستطیل کاملا یکدست باشه به ارتفاع نیم سانت دقت کنین خیلی نازک نشه که موقع پخت پاره میشه 

سطح خمیر رو مقداری پنیر پیتزا رنده شده میریزیم روش گوشت چرخکرده با مخلفات ریخته مقداری جعفری خرد شده پخش میکنیم روی گوشت و بعد دوباره پنیر پیتزای رنده شده  سپس به ارامی از یه طرف شروع میکنیم به رول کردن خمیر 

قسمت دوم خیمر رو هم به همین صورت انجام میدیم 

 1عدد زرده تخم مرغ با کره مخلوط میکنیم با فرچه میمالیم روی رول

به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده بادرجه 170درجه 

بعد از پخت منتظر بمونین رولت سرد شه بعد ببرینش

 



تاريخ : شنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٢ | ٩:٤٠ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...



تاريخ : شنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٢ | ٩:۳٠ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

بستنی 

سالاد کلم و ماکارونی

پیراشکی بغچه ای و دلمه برگ مو

دسر نسکافه

کاسه یخ



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول