تاريخ : سه‌شنبه ۸ بهمن ۱۳٩٢ | ٩:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: 

3عدد تخم مرغ

3قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)

1قاشق غذاخوری پکینگ پودر

100 گرم کره

1لیوان شکر

وانیل و آرد به مقدار لازم 

طرز تهیه: 

همه مواد را مخلوط میکنیم آرد را به آرامی اضافه میکنیم و ورز میدهیم هروقت خمیر به دست نچسبید یعنی آردش کافیه 

بعد اندازه توپ پیکنگ پونگ از خمیر برداشته یا با دست گرد حالت میدهیم یا قالب میزنیم و همه رو داخل سینی فر چرب شده قرار میدیم  روش میتونین پسته یا فندق یا بادام بذارین

داخل فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت 20 قیقه  حواستون باشه تا خیلی نمونن وگرنه خشک میشن 

این شیرینی رو هم میتونین با شیره هم بدون شیره استفاده کنین با شیره مجلسی تر میشه 

طرز تهیه شیره:

2لیوان شکر

3لیوان آب 

1لیوان گلاب 

هل 

همه رو میذاریم رو حرارت تا بجوشه و قوام بیاد 

شیرینی رو که از فر خارج کردیم شیره داغ رو میریزیم رو شیرینیها هم شیرینی باید داغ باشه هم شیره 

میزاریم داخل یخچال چند ساعتی بمونه شیره به خوردش بره 



تاريخ : سه‌شنبه ۸ بهمن ۱۳٩٢ | ٩:٠٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: 6/7 عدد بادنجان متوسط

2قاشق غذاخوری پنیر پیتزا

پودر سیر یا دو سه حبه سیر تازه 

1 قاشق جعفری خرد شده 

2عدد تخم مرغ

نمک و روغن کمی هم زردچوبه

2قاشق غذاخوری آرد سفید 

طرز تهیه:

بادنجانها رو رو گاز کبابی کنین( برای اینکه پوستش راحت کنده شه همونجور داغ بذارین تو یه کیسه فریزر درشو ببندین بخار کنه آب سرد روش بگیرین اینجوری راکنده میشه)

پوستشونو که کندین با پودر سیر و جعفری حسابی  ساطوریش کنین تا کاملا له شه  و نمک اضافه کنین و آرد و تخم مرغ و زرچوبه و پنیر خوب هم بزنین تا همه مواد مخلوط شن بعد میتونین بریزین داخل روغن داغ به هر شکلی که دوست دارین 

این کوکو یه جورایی مزه میرزا قاسمی میده و عطر و بوی خوبی داره 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول