تاريخ : پنجشنبه ٢٦ دی ۱۳٩٢ | ٩:٤٧ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه خمیر رو قبلا در این پست نوشتم.

مواد درونی: 

4 عدد سیب متوسط رنده شده 

3 قاشق غ شکر ( مقدار شکر به میل خودتون میتونین کم و زیاد کنین)

یک قاشق مربا خوری دارچین 

نصف استکان گردوی خرد شده 

نصف استکان کشمش

خمیر که اومد به شکل مستطیل بازش میکنیم به ارتفاع حداقل نیم سانت باشه، مواد رو که از قبل با هم مخلوط کردیم  روی کل خمیر پخش میکینیم  و به آرامی شروع میکنیم به رول کردن باید خیلی مواظب باشید که خمیر پاره نشه یا مواد بیرون نریزه .

مقداری کره رو با زعفرون دم کرده مخلوط کنین و بمالین روی رولتون دقت کنین سمتی که زعفرونیه باید کف قالب قرار بگیره ( میتونین بجاش  از زرده تخم مرغ هم استفاده کنین)

رول بوجود اومده رو داخل قالب مورد نظر میذاریم و دوسرشو میچسوبونیم به هم  (میتونین داخل قالب نذارین و همجوری بذارین تو فر)

قالب میره داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه حدود 40 دققیه که بهتره 30 دقیقه با حرارت پایین 10 دقیقه حرارت بالا گذاشته شه که هردو طرفش سرخ بشه 



تاريخ : دوشنبه ۱٦ دی ۱۳٩٢ | ۱:٠٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

برای تزئین آش یا کشک بادنجون یا .... برای اینکه پیاز داغمون نرم نشه میتونیم به این روش درست کنیم تا کریسپی بشه 

ابتدا پیاز های خرد شده رو داخل آب جوش ریخته به مدت 1 الی 2 دقیقه میجوشونیم بعد آبکش میکنیم 

آبشو که کامل کشید دال رون داغ ریخته و سرخ میکنیم لبخند



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول