تاريخ : شنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩۱ | ۱٠:۱٥ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم

پودر ژله در رنگهای مختلف

شیر ولرم 

پودر ژله آلوئورا

طرز تهیه:

پودر ژله های رنگ را جدا گانه درست میکین هرکدام 1لیوان آب داغ + نصف لیوان شیر ولرم

پودر که تو آب داغ کامل حل شد شیر رو اضافه میکنیم هم میزینم و تو ظرف مسطحی میریزیم تا ببنده

همه رنگها که اماده شد با قالب درمیاریم با بصورت مکعبی بیرون میاریم

برای ژله پایه هم الوورا 1لیوان آب داغ+ نصف لیوان سرد مقداژله آلورا بستگی به بزرگی ظرفتون داره

ژله رنگیهارو تو قالب اصلیتون میچینین بعد ژله آلورا که تو محیط بیرون سرد شده میریزین روش

خیلی خوشگل مامانی میشه نیشخند

ستاره هارو که دراوردم کناره هاش موندن اونارم درهم برهم ریختم یه ظرف دیگه خوشگلترم شدنیشخند

 



تاريخ : شنبه ۳٠ اردیبهشت ۱۳٩۱ | ۱٠:٠۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم

2 عدد کاسه در دو سایز متفاوت

گل یا میوه یا ...

آب از قبل جوشانده شده

ابتدا کاسه بزرگتر رو به اندازه 2 سانت پر آب میکنیم می گذاریم فریزی به مدت یک ساعت تا کمی ببنده بعد درش میاریم کاسه کوچیکتر رو میذاریم وسطش و با چسب نواریوصلش میکنیم به کاسه بزرگتر تا شناور نشه داخل کاسه کوچکتر مقداری آب پر میکنیم تا سنگین شه

بعد دوباره مقداری آب میرزیم داخل ظرف بزرگتر میذاریم فریزی به مدت نیم ساعت یا کمتر تا حدی که میخواد ببنده درش میاریم گلهمونو به شکل دلخوام تو آب جاسازی میکنیم

اگه میخواین ارتفاق کاسه بیشتر باشه چند بار این کارو تکرار کنین

من دوبار تکرار کردم

وقتی یخمون کاملا بست برای درآوردنش بیرون کاسه بزرک رو آب میگیریم و برا درآوردن کاسه کوچیکتر داخلش آب میریزم تا شل شه

به آرومی درش بیارین تا نشکنه



تاريخ : پنجشنبه ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩۱ | ٩:۳٠ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

1عدد سینه مرغ

مقداری قارچ

روغن ، نمک، آویشن

1 عدد سیب زمینی یا چیپس خلالی

1عدد پیاز متوسط

مواد لازم برای سس:

خامه 3 قاشق پر غذاخوری

شیر 1لیوان

آرد 3 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ رو خرد میکنیم و با یک لیوان آب و نمک میپزیم باید نیم پز شه . سیب زمینی رو خلالی خرد کرده در روغن سرخ میکینم ، پیاز رو رنده کرده تو روغن سرخ میکینم سپس مرغ های پخته شده و قارچهای خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم مقداری هم آویشن و فلفل اضافه مکنیم

برای تهیه سس 3 قاشق آرد را رو حرارت ملایم تفت میدیم سپس کره بهش اضافه میکینم و به مدت 5 دقیقه دوباره تفت میدیم  بعد 1لیوان شیر و 1 لیوان آب بهش اضافه کرده به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم می جوشونیم تا حدی که جا بیافته و یه مقدار سفت شه زیرشو خاموش میکنیم خامه و آویش اضافه میکینم همش میزنیم تا کامل حل شه 

مرغ و قارچمون رو تو ظرف میریزیم و سس رو روش سیب زمینی هارم دورش 

 اینم سالاد کاهو 



تاريخ : پنجشنبه ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩۱ | ٩:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم میانی:

کالباس به مقدار لازم 

خیارشور نازک قاچ شده

پنیر  ورقه ای تست یا پنیر گودا

کرپ رو همنطور که قبولا تو دستور کرپ قارچ گفتم اماده میکنیم با این تفاوت که بهتره تو ماهیتابه مستطیلی اماده کنیم 

کرپ که سرد شد پهنش میکنیم لایه اول ورقه کالباس لایه دوم تا نصف کرپ خیارشور و نصف دیگر پنیر ورقه ای  پهن میکنیم بعد ازسمت خیارشور  شروع میکنیم به رول کردن دقت کنید شل رولش نکنین رول که تموم شد میگذاریمش لای کیسه فریزر یا سلیفون و چند ساعتی میگذاریم تو یخچال موقع سرو با چاقوی تیز قاچش میکنیم



تاريخ : شنبه ٢ اردیبهشت ۱۳٩۱ | ٤:۳٦ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

1عدد تخم مرغ

1 قاشق مرباخوری آرد

مقدار خیلی کمی نمک

1قاشق روغن مایع

گردو به مقدار لازم

هل و دارچین و زنجبیل یا هر مواد معطر دیگر

شیر انگور نصف استکان ( عسل یا شکر) ( مقدارش بسته به ذائقه هرکسی فرق میکنه)

طرز تهیه:

تخم مرغ را با مقداری هل و نمک کامل هم میزنیم سپس آرد را اضافه کرده دوباره هم میزنیم تا زمانیکه گلوله های آرد باز شود . روغن را داغ کرده مواد را ته ماهیتابه پهن میکنیم یک طرف خاگینه کمی که سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه کاملا سرخ شه در این میان نصف استکان شیره را با نصف استکان آب مخلوط میکنیم یک قاشقش رو روی خاگینه میریزیم بعد گردوی خرد شده  به همراه مقداری زنجبیل و دارچین رو روی نصف خاگینه میریزیم یعنی به صورت نیم دایره سپس بقیه شیره رو میریزیم روی خاگینه و طرف خالی رو برمیگردونیم رو طرف پر رو حرارت ملایم تا حدی باید بمونه که شیرش جذبش بشه بعد از خنک شدن قاچش کنین ( هم گرم خورده میشه هم سرد)



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول